Linux SIP2.0 Outdoor Panel Featured Image
Linux SIP2.0 Outdoor Panel Featured Image

280D-A5

Paneli i jashtëm Linux SIP2.0

Paneli i jashtëm 280D-A5 Linux SIP2.0

280D-A5 është një telefon me dyer video SIP me kontroll aksesi.Ka 12 butona që vijnë me tabela emrash që shfaqin numrin e dhomës ose emrin e qiramarrësit.Gjithashtu, përdoruesi mund të telefonojë qendrën e menaxhimit drejtpërdrejt me një buton.Mund te aplikohet ne vila dhe zyra.
  • Artikulli Nr.:280D-A5
  • Origjina e produktit: Kina
  • Ngjyra: Argjend

Spec

Shkarko

1. Stacioni i derës me bazë SIP mbështet komunikimin me telefonin SIP ose telefonin e butë, etj.
2. Telefoni me dyer video mund të lidhet me sistemin e kontrollit të ashensorit nëpërmjet ndërfaqes RS485.
3. Identifikimi i IC ose kartës së identitetit është i disponueshëm për kontrollin e aksesit, duke mbështetur 100,000 përdorues.
4. Butoni dhe tabela e emrit mund të konfigurohen në mënyrë fleksibël sipas nevojës.
5. Kur pajiset me një modul zhbllokues opsional, dy dalje rele mund të lidhen me dy bravë.
6. Mund të mundësohet nga PoE ose një burim i jashtëm energjie.

 
Pasuri fizike
Sistemi Linux
CPU 1 GHz, ARM Cortex-A7
SDRAM 64M DDR2
Blic 128 MB
Fuqia DC12V/POE
Fuqia e gatishmërisë 1.5 W
Fuqi e vlerësuar 9 W
Lexuesi i kartave RFID Kartë IC/ID (Opsionale), 20,000 copë
Butoni mekanik 12 Banorë+1 Portier
Temperatura -40℃ - +70℃
Lagështia 20%-93%
Klasa IP IP65
Audio & Video
Kodiku i audios G.711
Video Codec H.264
Kamera CMOS 2M piksel
Rezolucioni i videos 1280×720p
Vizion nate LED po
 Rrjeti
Ethernet 10M/100Mbps, RJ-45
Protokolli TCP/IP, SIP
 Ndërfaqja
Zhbllokoni qarkun Po (maksimumi 3,5A rrymë)
Butoni i daljes po
RS485 po
Magnetike e derës po

 

  • Fleta e të dhënave 280D-A5.pdf
    Shkarko
  • Fleta e të dhënave 904M-S3.pdf
    Shkarko

Të marrë një kuotë

Produkte të ngjashme

 

Android 4.3-inch TFT LCD SIP2.0 Outdoor Panel
902D-A9

Paneli i jashtëm Android 4,3 inç TFT LCD SIP2.0

2.4GHz IP65 Waterproof Wireless Door Camera 304D-C13
304D-C13

Kamera e dyerve me valë të papërshkueshme nga uji 2,4 GHz IP65 304D-C13

Linux 7-inch UI Customization Indoor Unit
290M-S0

Njësia e brendshme e personalizimit të UI Linux 7 inç

2.4GHz IP65 Waterproof Wireless Door Camera
304D-R9

Kamera me dyer me valë 2,4 GHz IP65 e papërshkueshme nga uji

Android 10.1-inch Touch Screen SIP2.0 Indoor Monitor
902M-S3

Monitor i brendshëm me ekran me prekje Android 10.1 inç SIP2.0

Linux 4.3-inch Touch Screen SIP2.0 Indoor Monitor
280M-I6

Monitor i brendshëm me ekran me prekje Linux 4,3 inç SIP2.0

CITO TANI
CITO TANI
Nëse jeni të interesuar për produktet tona dhe dëshironi të dini informacion më të detajuar, ju lutemi na kontaktoni ose lini një mesazh.Ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.