Të tjerët

Të tjerët

 • Të tjerët
  Të tjerët
  902D-A7
  Paneli i jashtëm Android 4,3 inç TFT LCD SIP2.0
 • Të tjerët
  Të tjerët
  902D-A8
  Paneli i jashtëm Android 4,3 inç TFT LCD SIP2.0
 • Të tjerët
  Të tjerët
  902D-A9
  Paneli i jashtëm Android 4,3 inç TFT LCD SIP2.0
 • Të tjerët
  Të tjerët
  902D-B3
  Paneli i jashtëm Android 4,3 inç TFT LCD SIP2.0
 • Të tjerët
  Të tjerët
  905D-Y4 Pro
  Telefon me dyer Android 7" me njohje fytyre
 • Të tjerët
  Të tjerët
  902D-B4
  Paneli i jashtëm Android 4,3 inç TFT LCD SIP2.0
 • Të tjerët
  Të tjerët
  902D-B5
  Android 4,3 inç TFT LCD SIP2.0 Door Station
 • Të tjerët
  Të tjerët
  902D-X5
  Paneli i jashtëm Android 4,3 inç/ 7 inç TFT LCD SIP2.0
 • Të tjerët
  Të tjerët
  902D-B9
  Telefon me dyer Android 4,3” me njohje fytyre
 • Të tjerët
  Të tjerët
  280D-B9
  Telefon me dyer me video SIP 4,3”.
 • Të tjerët
  Të tjerët
  280D-A1
  Paneli i jashtëm Linux SIP2.0
 • Të tjerët
  Të tjerët
  280D-A5
  Paneli i jashtëm Linux SIP2.0
QITO TANI
QITO TANI
Nëse jeni të interesuar për produktet tona dhe dëshironi të dini informacion më të detajuar, ju lutemi na kontaktoni ose lini një mesazh.Ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.