Intercom i zgjuar DNAKE

Thjeshtësia e projektimit, përsosmëria teknike dhe besueshmëria.

CFARE NE OFROJME

DNAKE ofron një gamë gjithëpërfshirëse të produkteve video intercom me zgjidhje me shumë seri për të përmbushur nevojat e ndryshme të projekteve.Produktet premium të bazuara në IP, produktet me 2 tela dhe zilet e dyerve me valë përmirësojnë shumë përvojën e komunikimit midis vizitorëve, pronarëve të shtëpive dhe qendrave të menaxhimit të pronave.

Duke integruar thellësisht teknologjinë e njohjes së fytyrës, komunikimin në internet, komunikimin e bazuar në renë kompjuterike në produktet video intercom, DNAKE sjell një epokë të kontrollit të aksesit pa kontakt dhe pa prekje me veçoritë e njohjes së fytyrës, hapjes në distancë të derës nga APP celular, etj.

Interkomoni DNAKE jo vetëm që vjen i kompletuar me video intercom, alarm sigurie, dërgim njoftimesh dhe veçori të tjera, por mund të ndërlidhet me shtëpinë inteligjente dhe më shumë.Për më tepër, 3rdintegrimi i partive mund të lehtësohet nga protokolli i tij i hapur dhe standard SIP.

KATEGORITË E PRODUKTEVE

IP Video Intercom

Zgjidhjet e telefonave video me dyer Andorid/Linux të bazuara në DNAKE SIP përdorin teknologjitë më të avancuara për aksesin në ndërtesa dhe ofrojnë siguri dhe komoditet më të lartë për ndërtesat moderne të banimit.

Familja e Intercom (LOGO e RE)
240229 2-Tel

Intercom video IP me 2 tela

Me ndihmën e izolatorit DNAKE IP me 2 tela, çdo sistem interkomi analog mund të përmirësohet në sistem IP pa zëvendësim kabllor.Instalimi bëhet i shpejtë, i lehtë dhe me kosto efektive.

Zile dere pa tela

Siguria e hyrjes në shtëpinë tuaj ka rëndësi.Zgjidhni çdo komplet DNAKE për zile video me valë, nuk do t'ju mungojë kurrë një vizitor!

Zile dere me valë (LOGO E RE)
Produkti 4

Kontrolli i ashensorit

Duke kontrolluar dhe monitoruar pa probleme aksesin e ashensorit për të mirëpritur vizitorët tuaj në mënyrën më teknologjike.

Siguria inteligjente fillon në duart tuaja

Shikoni dhe bisedoni me vizitorët tuaj dhe hapni derën kudo që të jeni.

Smart-Pro-APP-1000x1000px-1-2

DËSHIRONI TË MERRNI MË SHUMË INFORMACION?

 

QITO TANI
QITO TANI
Nëse jeni të interesuar për produktet tona dhe dëshironi të dini informacion më të detajuar, ju lutemi na kontaktoni ose lini një mesazh.Ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.