Ekspozita & Ngjarje

KALENDARI I EKSPOZITAVE

 • Secutech Tajlandë

  Secutech Tajlandë

  Data:

  30 tetor - 1 nëntor 2024

  Vendndodhja:

  Qendra Ndërkombëtare e Tregtisë dhe Ekspozitave në Bangkok (BITEC)

  Kabina nr.:

  C21

  Faqja zyrtare e internetit:

  https://secutechthailand.tw.messefrankfurt.com/bangkok/en.html

 • Siguria ISAF 2024

  Siguria ISAF 2024

  Data:

  9 - 12 tetor 2024

  Vendndodhja:

  DTM Istanbul Expo Center (IFM)

  Kabina nr.:

  4A161

  Faqja zyrtare e internetit:

  https://www.isaffuari.com/en/

 • Siguria Essen 2024

  Siguria Essen 2024

  Data:

  17 - 20 shtator 2024

  Vendndodhja:

  Messe Essen, Gjermani

  Kabina nr.:

  Salla 6, 6E19

  Faqja zyrtare e internetit:

  https://www.security-essen.de/impetus_provider/

 • Ngjarja e Sigurisë 2024

  Ngjarja e Sigurisë 2024

  Data:

  30 prill - 2 maj 2024

  Vendndodhja:

  Qendra Kombëtare e Ekspozitave (NEC), Birmingham

  Kabina nr.:

  5/L109

  Faqja zyrtare e internetit:

  https://www.thesecurityevent.co.uk/

 • SECUREX Poloni

  SECUREX Poloni

  Data:

  23 - 25 prill 2024

  Vendndodhja:

  Panairi Ndërkombëtar Poznań, Poloni

  Kabina nr.:

  46

  Faqja zyrtare e internetit:

  https://securex.pl/en

 • Securika Moskë

  Securika Moskë

  Data:

  16 - 18 prill 2024

  Vendndodhja:

  Moskë, Qendra Ndërkombëtare e Ekspozitave Crocus Expo

  Kabina nr.:

  D4075

  Faqja zyrtare e internetit:

  https://securika-moscow.ru/en/

 • ISC Perëndim

  ISC Perëndim

  Data:

  10 - 12 prill 2024

  Vendndodhja:

  Venecia Expo, Las Vegas

  Kabina nr.:

  2048

  Faqja zyrtare e internetit:

  https://www.discoverisc.com/west/en-us.html

 • Intersec 2024

  Intersec 2024

  Data:

  16 - 18 janar 2024

  Vendndodhja:

  Qendra Botërore e Tregtisë në Dubai

  Kabina nr.:

  SA-K41

  Faqja zyrtare e internetit:

  https://intersec.ae.messefrankfurt.com/dubai/en.html

 • Panairi A-Tech

  Panairi A-Tech

  Data:

  23 - 26 nëntor 2023

  Vendndodhja:

  Qendra Ekspozita e Stambollit, Turqi

  Kabina nr.:

  Salla 10A-1

  Faqja zyrtare e internetit:

  https://en.atechfuari.com/

 • SICUREZZA 2023

  SICUREZZA 2023

  Data:

  15 - 17 nëntor 2023

  Vendndodhja:

  Qendra e Ekspozitës Fiera Milano Rho, Milano, Itali

  Kabina nr.:

  Salla 5P - Stenda A01

  Faqja zyrtare e internetit:

  https://www.sicurezza.it/

 • ACETECH

  ACETECH

  Data:

  2 - 5 nëntor 2023

  Vendndodhja:

  Mumbai, Indi

  Kabina nr.:

  H-20A

  Faqja zyrtare e internetit:

  https://etacetech.com/

 • Secutech Tajlandë

  Secutech Tajlandë

  Data:

  1 - 3 nëntor 2023

  Vendndodhja:

  Qendra Ndërkombëtare e Tregtisë dhe Ekspozitave në Bangkok (BITEC)

  Kabina nr.:

  C21

  Faqja zyrtare e internetit:

  https://secutechthailand.tw.messefrankfurt.com/bangkok/en.html

 • CPSE 2023

  CPSE 2023

  Data:

  25 - 28 tetor 2023

  Vendndodhja:

  Qendra e Konventave dhe Ekspozitave Shenzhen, Kinë

  Kabina nr.:

  2C07

  Faqja zyrtare e internetit:

  https://cpse.com/

 • Siguria ISAF

  Siguria ISAF

  Data:

  14 – 17 shtator 2023

  Vendndodhja:

  DTM Istanbul Expo Center (IFM)

  Kabina nr.:

  4A-173

  Faqja zyrtare e internetit:

  https://www.isaffuari.com/en/

 • CEDIA Expo

  CEDIA Expo

  Data:

  7 - 9 shtator 2023

  Vendndodhja:

  Qendra e Konventave në Kolorado, Denver, CO

  Kabina nr.:

  C1405

  Faqja zyrtare e internetit:

  https://cediaexpo.com/

 • Ngjarja e Sigurisë 2023

  Ngjarja e Sigurisë 2023

  Data:

  25-27 Prill 2023

  Vendndodhja:

  NEC, Birmingham, MB

  Kabina nr.:

  4/D67

  Faqja zyrtare e internetit:

  https://www.thesecurityevent.co.uk/

 • Ngjarja e Sigurisë dhe Sigurisë nga Zjarri 2023

  Ngjarja e Sigurisë dhe Sigurisë nga Zjarri 2023

  Data:

  12-13 prill 2023

  Vendndodhja:

  Brabanthallen, Den Bosch, Holandë

  Kabina nr.:

  C.05

  Faqja zyrtare e internetit:

  https://fssevents.nl/english/

 • ISC Lindje 2022

  ISC Lindje 2022

  Data:

  16 - 17 nëntor 2022

  Vendndodhja:

  Javits Center, Nju Jork

  Kabina nr.:

  1236

  Faqja zyrtare e internetit:

  https://www.isceast.com/

QITO TANI
QITO TANI
Nëse jeni të interesuar për produktet tona dhe dëshironi të dini informacion më të detajuar, ju lutemi na kontaktoni ose lini një mesazh.Ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.