Изложби и настани

КАЛЕНДАР НА ИЗЛОЖБИ

 • Безбедност Есен 2024 година

  Безбедност Есен 2024 година

  Датум:

  17 - 20 септември 2024 година

  Локација:

  Месе Есен, Германија

  Кабина бр.:

  Сала 6, 6E19

  Официјална веб страна:

  https://www.security-essen.de/impetus_provider/

 • Безбедносен настан 2024 година

  Безбедносен настан 2024 година

  Датум:

  30 април - 2 мај 2024 година

  Локација:

  Национален изложбен центар (NEC), Бирмингем

  Кабина бр.:

  5/L109

  Официјална веб страна:

  https://www.thesecurityevent.co.uk/

 • Секурика Москва

  Секурика Москва

  Датум:

  16 - 18 април 2024 година

  Локација:

  Москва, Меѓународен изложбен центар Crocus Expo

  Кабина бр.:

  E3127

  Официјална веб страна:

  https://securika-moscow.ru/en/

 • ISC Запад

  ISC Запад

  Датум:

  10 - 12 април 2024 година

  Локација:

  Венецијански Експо, Лас Вегас

  Кабина бр.:

  2048 година

  Официјална веб страна:

  https://www.discoverisc.com/west/en-us.html

 • Интерсек 2024 година

  Интерсек 2024 година

  Датум:

  16 - 18 јануари 2024 година

  Локација:

  Светски трговски центар Дубаи

  Кабина бр.:

  СА-К41

  Официјална веб страна:

  https://intersec.ae.messefrankfurt.com/dubai/en.html

 • A-Tech саем

  A-Tech саем

  Датум:

  23 - 26 ноември 2023 година

  Локација:

  Изложбен центар Истанбул, Турција

  Кабина бр.:

  Сала 10А-1

  Официјална веб страна:

  https://en.atechfuari.com/

 • СИКУРЕЦА 2023 година

  СИКУРЕЦА 2023 година

  Датум:

  15 - 17 ноември 2023 година

  Локација:

  Изложбен центар Fiera Milano Rho, Милано, Италија

  Кабина бр.:

  Сала 5P - штанд A01

  Официјална веб страна:

  https://www.sicurezza.it/

 • ACETECH

  ACETECH

  Датум:

  2 - 5 ноември 2023 година

  Локација:

  Мумбаи, Индија

  Кабина бр.:

  H-20A

  Официјална веб страна:

  https://etacetech.com/

 • Secutech Тајланд

  Secutech Тајланд

  Датум:

  1 - 3 ноември 2023 година

  Локација:

  Меѓународен трговски и изложбен центар во Бангкок (BITEC)

  Кабина бр.:

  C21

  Официјална веб страна:

  https://secutechthailand.tw.messefrankfurt.com/bangkok/en.html

 • CPSE 2023 година

  CPSE 2023 година

  Датум:

  25 - 28 октомври 2023 година

  Локација:

  Конвенциски и изложбен центар Шенжен, Кина

  Кабина бр.:

  2C07

  Официјална веб страна:

  https://cpse.com/

 • Безбедност на ИСАФ

  Безбедност на ИСАФ

  Датум:

  14 – 17 септември 2023 година

  Локација:

  DTM Istanbul Expo Center (IFM)

  Кабина бр.:

  4А-173

  Официјална веб страна:

  https://www.isaffuari.com/en/

 • CEDIA Експо

  CEDIA Експо

  Датум:

  7 - 9 септември 2023 година

  Локација:

  Конгресен центар во Колорадо, Денвер, СО

  Кабина бр.:

  C1405

  Официјална веб страна:

  https://cediaexpo.com/

 • Безбедносен настан 2023 година

  Безбедносен настан 2023 година

  Датум:

  25-27 април 2023 година

  Локација:

  NEC, Бирмингем, Велика Британија

  Кабина бр.:

  4/D67

  Официјална веб страна:

  https://www.thesecurityevent.co.uk/

 • Настан ireSafety и безбедност 2023 година

  Настан ireSafety и безбедност 2023 година

  Датум:

  12-13 април 2023 година

  Локација:

  Брабантален, Ден Бош, Холандија

  Кабина бр.:

  C.05

  Официјална веб страна:

  https://fssevents.nl/english/

 • ISC Исток 2022 година

  ISC Исток 2022 година

  Датум:

  16 - 17 ноември 2022 година

  Локација:

  Јавитс центар, Њујорк

  Кабина бр.:

  1236 година

  Официјална веб страна:

  https://www.isceast.com/

ЦИТИРАЈ СЕГА
ЦИТИРАЈ СЕГА
Доколку сте заинтересирани за нашите производи и сакате да знаете подетални информации, ве молиме контактирајте не или оставете порака.Ќе бидеме во контакт во рок од 24 часа.