Партнери

Споделување на вредности и идно создавање.

Партнер (2)

Партнери на каналот

Програмата за партнери за канали на DNAKE е прилагодена за препродавачи, системски интегратори и инсталатери ширум светот за промовирање на производи и решенија и заеднички развој на бизниси.

Технолошки партнери

Заедно со ценети и доверливи партнери, создаваме едношалтерски решенија за домофон и комуникација кои им овозможуваат на повеќе луѓе лесно да ги искористат предностите од паметното живеење и работење.

Партнер (3)
Партнер (4)

Програма за онлајн препродавач

Програмата за овластени онлајн препродавачи на DNAKE е дизајнирана за такви компании кои купуваат производи на DNAKE од овластен дистрибутер на DNAKE и потоа ги препродаваат на крајните корисници преку онлајн маркетинг.

Станете партнер на DNAKE

Дали сте заинтересирани за нашиот производ или решение?Нека ве контактира менаџерот за продажба на DNAKE за да одговори на вашите прашања и да разговара за која било од вашите потреби.

Партнер (6)
ЦИТИРАЈ СЕГА
ЦИТИРАЈ СЕГА
Доколку сте заинтересирани за нашите производи и сакате да знаете подетални информации, ве молиме контактирајте не или оставете порака.Ќе бидеме во контакт во рок од 24 часа.