Запознајте го нашиот технолошки партнер

Компатибилност и интероперабилност

 • Технолошки партнери

  DNAKE објави ново технолошки партнерство со TVT за интеграција на камера базирана на IP на 13 мај 2022 година.

  Shenzhen TVT Digital Technology Co., Ltd (наведено како TVT) основана во 2004 година и со седиште во Шенжен, котира на одборот за мали и средни претпријатија на берзата во Шенжен во декември 2016 година, со шифра на акции: 002835. Како светски врвен производ и системско решение провајдер кој интегрира развој, производство, продажба и сервис, ТВТ поседува сопствен независен производствен центар и база за истражување и развој, која има формирано филијали во над 10 провинции и градови во Кина и ги обезбеди најконкурентните видео безбедносни производи и решенија во повеќе од 120 земји и области.

  Повеќе за интеграција:https://www.dnake-global.com/news/dnake-announces-technology-partnership-with-tvt-for-intercom-integration/

 • Технолошки партнери

  DNAKE со задоволство објави дека нејзините внатрешни монитори со Android се успешно компатибилни со Savant Pro APP на 6 април 2022 година.

  Savant е основан во 2005 година од тим на телекомуникациски инженери и деловни лидери со мисија да дизајнира технолошка основа која би можела да ги направи сите домови паметни, да влијае на забавата, осветлувањето, безбедноста и еколошките искуства без потреба од скапи, соодветни, сопствени решенија кои брзо застаруваат.Денес, Savant се надоврзува на тој иновативен дух и се стреми да го обезбеди не само најдоброто искуство во паметниот дом и паметните работни средини, туку и најновата технологија за паметна енергија.

  Повеќе за интеграција:https://www.dnake-global.com/news/dnake-indoor-monitors-now-are-compatible-with-savant-smart-home-system/

 • Технолошки партнери

  DNAKE објави ново технолошки партнерство со Tiandy за интеграција на камера базирана на IP на 2 март 2022 година.

  Основана во 1994 година, Tiandy Technologies е водечко во светот интелигентно решение за надзор и давател на услуги позициониран во целосна боја со полно работно време, рангирајќи го бр.7 во областа на надзорот.Како светски лидер во индустријата за видео надзор, Tiandy интегрира вештачка интелигенција, големи податоци, cloud computing, IoT и камери во интелигентни решенија насочени кон безбедноста.Со повеќе од 2.000 вработени, Tiandy има над 60 филијали и центри за поддршка дома и во странство.

  Повеќе за интеграција:https://www.dnake-global.com/news/dnake-announces-technology-partnership-with-tiandy-for-intercom-and-ip-camera-integration/

 • Технолошки партнери

  DNAKE беше воодушевен што ја објави својата компатибилност со Uniview IP камерите на 14 јануари 2022 година.

  Uniview е пионер и лидер на IP видео надзорот.Прво воведен IP видео надзор во Кина, Uniview сега е трет по големина играч во видео надзор во Кина.Во 2018 година, Uniview го има четвртиот најголем удел на глобалниот пазар.Uniview има комплетни производни линии за IP видео надзор, вклучувајќи IP камери, NVR, енкодер, декодер, складирање, клиентски софтвер и апликација, покривајќи различни вертикални пазари, вклучувајќи малопродажба, градежништво, индустрија, образование, комерцијални, градски надзор итн. За повеќе информации, ве молиме посетете:

  Повеќе за интеграција:https://www.dnake-global.com/news/dnake-ip-video-intercoms-integrate-with-uniview-ip-cameras/

 • Технолошки партнери

  DNAKE и Yealink го завршија тестот за компатибилност, овозможувајќи ја интероперабилноста помеѓу видео домофонот DNAKE IP и телефоните Yealink IP на 11 јануари 2022 година.

  Yealink (Stock Code: 300628) е глобален бренд кој е специјализиран за видео конференции, гласовни комуникации и решенија за соработка со најдобар квалитет во класата, иновативна технологија и корисничко искуство.Како еден од најдобрите провајдери во повеќе од 140 земји и региони, Yealink е рангирана на првото место во уделот на глобалниот пазар на испораките на SIP телефони (Global IP Desktop Phone Growth Excellence Leadership Award Report, Frost & Sullivan, 2019).

  Повеќе за интеграција:https://www.dnake-global.com/news/dnake-ip-video-intercoms-are-compatible-with-yealink-ip-phones/

 • Технолошки партнери

  DNAKE со задоволство ја објави интеграцијата со PBX системот Yeastar P-series PBX на 10 декември 2021 година.

  Yeastar обезбедува VoIP PBX и VoIP порти базирани на облак и во просториите за малите и средните претпријатија и обезбедува решенија за унифицирани комуникации кои поефикасно ги поврзуваат соработниците и клиентите.Основана во 2006 година, Yeastar се етаблира како глобален лидер во телекомуникациската индустрија со глобална партнерска мрежа и преку 350.000 клиенти ширум светот.Клиентите на Yeastar уживаат во флексибилните и ефективни комуникациски решенија кои постојано се препознаваат во индустријата за високи перформанси и иновации.

  Повеќе за интеграција:https://www.dnake-global.com/news/dnake-ip-video-intercom-now-integrates-with-yeastar-p-series-pbx-system/

 • Технолошки партнери

  DNAKE објави успешна интеграција на своите домофони со 3CX на 3 декември 2021 година.

  3CX е развивач на комуникациско решение со отворени стандарди што иновира деловно поврзување и соработка, заменувајќи ги сопственичките PBX.Наградуваниот софтвер им овозможува на компаниите од сите големини да ги намалат трошоците за телекомуникациски услуги, да ја зголемат продуктивноста на вработените и да го подобрат искуството на клиентите.За повеќе информации, посетете:

  Повеќе за интеграција:https://www.dnake-global.com/news/dnake-announces-eco-partnership-with-3cx-for-intercom-integration/

 • Технолошки партнери

  DNAKE со задоволство објавува дека нејзините видео домофони сега се усогласени со ONVIF Profile S на 30 ноември 2021 година.

  Основана во 2008 година, ONVIF (Отворен мрежен видео интерфејс форум) е отворен индустриски форум кој обезбедува и промовира стандардизирани интерфејси за ефективна интероперабилност на производи за физичка безбедност базирани на IP.Темелниците на ONVIF се стандардизација на комуникацијата помеѓу физичките безбедносни производи базирани на IP, интероперабилност без разлика на брендот и отвореност кон сите компании и организации.

  Повеќе за интеграција:https://www.dnake-global.com/news/dnake-video-intercom-now-onvif-profile-s-certified/

   

 • Технолошки партнери

  DNAKE успешно работеше заедно со CyberGate, апликација базирана на претплата Software-as-a-Service (SaaS) хостирана во Azure, за да им понуди на претпријатијата решение за поврзување на домофон со видео врата DNAKE SIP со Microsoft Teams.

  CyberTwice BV е компанија за развој на софтвер фокусирана на изградба на апликации Software-as-a-Service (SaaS) за контрола на пристап и надзор на претпријатијата, интегрирани со Microsoft Teams.Услугите вклучуваат CyberGate кои овозможуваат станицата за видео врата SIP да комуницира со тимови со двонасочно аудио и видео во живо.

  Повеќе за интеграција:https://www.dnake-global.com/news/how-to-connect-a-dnake-sip-video-intercom-to-microsoft-teams/

 • Технолошки партнери

  DNAKE со задоволство објави ново партнерство со Tuya Smart на 15 јули 2021 година.

  Tuya Smart (NYSE: TUYA) е водечка глобална IoT Cloud платформа која ги поврзува интелигентните потреби на брендовите, OEM, програмерите и малопродажните синџири, обезбедувајќи еднократно решение на IoT PaaS ниво кое содржи алатки за развој на хардвер, глобални облак услуги, и развој на паметна деловна платформа, нудејќи сеопфатно зајакнување на екосистемот од технологија до маркетинг канали за да се изгради водечката IoT Cloud платформа во светот.

  Повеќе за интеграција:https://www.dnake-global.com/news/dnake-announces-integration-with-tuya-smart/

 • Технолошки партнери

  DNAKE објави дека домофонот DNAKE IP може лесно и директно да се интегрира во системот Control4 на 30 јуни 2021 година.

  Control4 е снабдувач на системи за автоматизација и вмрежување за домови и бизниси, нудејќи персонализиран и унифициран паметен дом систем за автоматизирање и контрола на поврзаните уреди вклучувајќи осветлување, аудио, видео, контрола на климата, домофон и безбедност.

  Повеќе за интеграција:https://www.dnake-global.com/news/dnake-intercom-now-integrates-with-control4-system/

 • Технолошки партнери

  DNAKE објавува дека нејзиниот домофон SIP бил компатибилен со мрежните камери на Milesight AI за да создаде безбедно, достапно и лесно за управување со видео комуникација и решение за надзор на 28 јуни 2021 година.

  Основана во 2011 година, Milesight е брзорастечки давател на решенија за AIoT посветен на нудење услуги со додадена вредност и врвни технологии.Врз основа на видео надзор, Milesight го проширува својот предлог за вредност во IoT и комуникациските индустрии, со комуникација со Интернет на нештата и технологии за вештачка интелигенција како јадро.

  Повеќе за интеграција:https://www.dnake-global.com/news/dnake-sip-intercom-integrates-with-milesight-ai-network-camera/

ЦИТИРАЈ СЕГА
ЦИТИРАЈ СЕГА
Доколку сте заинтересирани за нашите производи и сакате да знаете подетални информации, ве молиме контактирајте не или оставете порака.Ќе бидеме во контакт во рок од 24 часа.