Банер за вести

Домофонот DNAKE сега се интегрира со системот Control4

2021-06-30
Интеграција со Control4

ДНКЕ, глобален водечки снабдувач на производи и решенија за домофон SIP, го објавува тоаДомофонот DNAKE IP може лесно и директно да се интегрира во системот Control4.Ново сертифицираниот драјвер нуди интеграција на аудио и видео повици од DNAKEврата станицадо панелот за допир Control4.Поздравувањето на посетителите и следењето на записите се исто така возможни на панелот на допир Control4, кој им овозможува на корисниците да примаат повици од станицата на вратата DNAKE и да ја контролираат вратата.

ТОПОЛОГИЈА НА СИСТЕМ

КАРАКТЕРИСТИКИ

Интеграција со Control4-Diagram
Видео повик
Контрола за заклучување
Конфигурација на домофон

Оваа интеграција содржи аудио и видео повици од станицата на вратата DNAKE до панелот на допир Control4 за удобна комуникација и контрола на вратата.

КогаПосетителот ѕвони на копчето за повик на вратата на ДНКЕ, жителот може да одговори на повикот и потоа да ја отвори својата електронска брава на вратата или вратата од гаражата со панелот на допир Control4.

Клиентите сега можат да пристапат и да ја конфигурираат својата врата на станицата DNAKE директно од софтверот Control4 Composer.Надворешната станица DNAKE може да се препознае веднаш по инсталацијата.

DNAKE е посветена на обезбедување флексибилност и леснотија на нашите клиенти, така што интероперабилноста е многу важна.Партнерството со Control4 значи дека нашите клиенти имаат поширок избор на производи за избор.

ЗА КОНТРОЛА 4:

Control4 е водечки глобален снабдувач на системи за автоматизација и вмрежување за домови и бизниси, нудејќи персонализирана контрола на осветлување, музика, видео, удобност, безбедност, комуникации и многу повеќе во унифициран систем за паметни домови кој го подобрува секојдневниот живот на своите потрошувачи.Control4 го отклучува потенцијалот на поврзаните уреди, правејќи ги мрежите поробусни, системите за забава полесни за користење, домовите поудобни и енергетски ефикасни и им обезбедува на семејствата поголем душевен мир.

ЗА ДНКЕ:

DNAKE (Stock Code: 300884) е водечки снабдувач на паметни решенија и уреди за заедницата, специјализиран за развој и производство на видео телефон со врата, паметни здравствени производи, безжично ѕвонче и производи за паметни домови итн.

ПОВРЗАН ФИРМВЕР:

ЦИТИРАЈ СЕГА
ЦИТИРАЈ СЕГА
Доколку сте заинтересирани за нашите производи и сакате да знаете подетални информации, ве молиме контактирајте не или оставете порака.Ќе бидеме во контакт во рок од 24 часа.