Takoni partnerin tonë të teknologjisë

Përputhshmëria dhe ndërveprueshmëria

 • Partnerët e Teknologjisë

  DNAKE njoftoi një partneritet të ri teknologjik me TVT për integrimin e kamerës me bazë IP më 13 maj 2022.

  Shenzhen TVT Digital Technology Co., Ltd (referuar si TVT) e themeluar në vitin 2004 dhe me qendër në Shenzhen, është listuar në bordin e SME-ve të bursës Shenzhen në dhjetor 2016, me kodin e aksioneve: 002835. Si një produkt dhe zgjidhje sistemi në nivel botëror ofrues që integron zhvillimin, prodhimin, shitjen dhe shërbimin, TVT zotëron qendrën e vet të pavarur të prodhimit dhe bazën e kërkimit dhe zhvillimit, e cila ka ngritur degë në mbi 10 provinca dhe qytete në Kinë dhe ka ofruar produktet dhe zgjidhjet më konkurruese të sigurisë video në më shumë se 120 vende dhe zona.

  Më shumë rreth Integrimit:https://www.dnake-global.com/news/dnake-announces-technology-partnership-with-tvt-for-intercom-integration/

 • Partnerët e Teknologjisë

  DNAKE ishte e lumtur të njoftonte se monitorët e saj të brendshëm Android janë të pajtueshëm me sukses me Savant Pro APP më 6 Prill 2022.

  Savant u themelua në vitin 2005 nga një ekip inxhinierësh telekomunikacioni dhe drejtues biznesi me një mision për të hartuar një bazë teknologjike që mund t'i bënte të gjitha shtëpitë të zgjuara, duke ndikuar në argëtimin, ndriçimin, sigurinë dhe përvojat mjedisore, të gjitha pa pasur nevojë për zgjidhje të shtrenjta, të duhura dhe me porosi. që shpejt vjetërohen.Sot, Savant bazohet në atë frymë inovative dhe përpiqet të ofrojë jo vetëm përvojën më të mirë në shtëpitë inteligjente dhe mjediset inteligjente të punës, por edhe teknologjinë më të fundit të energjisë inteligjente.

  Më shumë rreth Integrimit:https://www.dnake-global.com/news/dnake-indoor-monitors-now-are-compatible-with-savant-smart-home-system/

 • Partnerët e Teknologjisë

  DNAKE njoftoi një partneritet të ri teknologjik me Tiandy për integrimin e kamerës me bazë IP më 2 mars 2022.

  E themeluar në vitin 1994, Tiandy Technologies është një zgjidhje inteligjente e mbikëqyrjes dhe ofrues shërbimi lider në botë, i pozicionuar me kohë të plotë me ngjyra të plota, duke u renditur në numrin 7 në fushën e mbikëqyrjes.Si një lider botëror në industrinë e mbikëqyrjes video, Tiandy integron AI, të dhëna të mëdha, informatikë cloud, IoT dhe kamera në zgjidhje inteligjente të përqendruara te siguria.Me më shumë se 2000 punonjës, Tiandy ka mbi 60 degë dhe qendra mbështetëse brenda dhe jashtë vendit.

  Më shumë rreth Integrimit:https://www.dnake-global.com/news/dnake-announces-technology-partnership-with-tiandy-for-intercom-and-ip-camera-integration/

 • Partnerët e Teknologjisë

  DNAKE ishte e emocionuar që njoftoi përputhshmërinë e saj me Kamera IP Uniview më 14 janar 2022.

  Uniview është pionieri dhe udhëheqësi i mbikëqyrjes video IP.E prezantuar fillimisht në Kinë mbikëqyrjen me video IP, Uniview tani është lojtari i tretë më i madh në mbikëqyrjen video në Kinë.Në vitin 2018, Uniview ka pjesën e 4-të më të madhe të tregut global.Uniview ka linja të plota produktesh të mbikëqyrjes video IP, duke përfshirë kamera IP, NVR, kodues, dekoder, hapësirë ​​ruajtëse, softuer klienti dhe aplikacion, që mbulojnë tregje të ndryshme vertikale duke përfshirë shitjen me pakicë, ndërtesat, industrinë, arsimin, komercialin, mbikëqyrjen e qytetit, etj. Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni:

  Më shumë rreth Integrimit:https://www.dnake-global.com/news/dnake-ip-video-intercoms-integrate-with-uniview-ip-cameras/

 • Partnerët e Teknologjisë

  DNAKE dhe Yealink kanë përfunduar testin e përputhshmërisë, duke mundësuar ndërveprimin midis interkomit video DNAKE IP dhe telefonave IP Yealink më 11 janar 2022.

  Yealink (Stock Code: 300628) është një markë globale që është e specializuar në videokonferencat, komunikimet zanore dhe zgjidhjet e bashkëpunimit me cilësinë më të mirë në klasë, teknologji inovative dhe përvojë miqësore për përdoruesit.Si një nga ofruesit më të mirë në më shumë se 140 vende dhe rajone, Yealink renditet në vendin e parë në pjesën e tregut global të dërgesave të telefonave SIP (Global IP Desktop Phone Growth Excellence Leadership Award Report, Frost & Sullivan, 2019).

  Më shumë rreth Integrimit:https://www.dnake-global.com/news/dnake-ip-video-intercoms-are-compatible-with-yealink-ip-phones/

 • Partnerët e Teknologjisë

  DNAKE ishte e lumtur të njoftonte integrimin me sistemin PBX të serisë Yeastar P në 10 dhjetor 2021.

  Yeastar ofron PBX VoIP dhe porta VoIP të bazuara në cloud dhe në mjedise për SME-të dhe ofron zgjidhje të Unified Communications që lidhin bashkëpunëtorët dhe klientët në mënyrë më efikase.E themeluar në vitin 2006, Yeastar është vendosur si një lider global në industrinë e telekomunikacionit me një rrjet global partnerësh dhe mbi 350,000 klientë në mbarë botën.Klientët e Yeastar gëzojnë zgjidhjet e komunikimit fleksibël dhe me kosto efektive që janë njohur vazhdimisht në industri për performancë të lartë dhe inovacion.

  Më shumë rreth Integrimit:https://www.dnake-global.com/news/dnake-ip-video-intercom-now-integrates-with-yeastar-p-series-pbx-system/

 • Partnerët e Teknologjisë

  DNAKE njoftoi integrimin e suksesshëm të intercom-eve të saj me 3CX më 3 dhjetor 2021.

  3CX është zhvilluesi i një zgjidhjeje komunikimi me standarde të hapura, e cila rinovon lidhjen dhe bashkëpunimin e biznesit, duke zëvendësuar PBX-të e pronarit.Softueri i vlerësuar me çmime u mundëson kompanive të të gjitha madhësive të ulin kostot e telekomit, të rrisin produktivitetin e punonjësve dhe të përmirësojnë përvojën e klientit.Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni:

  Më shumë rreth Integrimit:https://www.dnake-global.com/news/dnake-announces-eco-partnership-with-3cx-for-intercom-integration/

 • Partnerët e Teknologjisë

  DNAKE ka kënaqësinë të njoftojë se kamerat e saj video janë tani në përputhje me ONVIF Profile S më 30 nëntor 2021.

  E themeluar në vitin 2008, ONVIF (Open Network Video Interface Forum) është një forum i hapur i industrisë që ofron dhe promovon ndërfaqe të standardizuara për ndërveprim efektiv të produkteve të sigurisë fizike të bazuara në IP.Themelet e ONVIF janë standardizimi i komunikimit ndërmjet produkteve të sigurisë fizike të bazuara në IP, ndërveprueshmëria pavarësisht markës dhe hapja ndaj të gjitha kompanive dhe organizatave.

  Më shumë rreth Integrimit:https://www.dnake-global.com/news/dnake-video-intercom-now-onvif-profile-s-certified/

   

 • Partnerët e Teknologjisë

  DNAKE punoi me sukses së bashku me CyberGate, një aplikacion i bazuar në abonim Software-as-a-Service (SaaS) i pritur në Azure, për t'i ofruar Enterprises një zgjidhje për lidhjen e një interkomi me dyer video DNAKE SIP me Ekipet e Microsoft.

  CyberTwice BV është një kompani e zhvillimit të softuerit e fokusuar në ndërtimin e aplikacioneve Software-as-a-Service (SaaS) për Kontrollin dhe Mbikëqyrjen e Aksesit të Ndërmarrjeve, të integruara me Ekipet e Microsoft.Shërbimet përfshijnë CyberGate që mundësojnë që një stacion i dyerve video SIP të komunikojë me Ekipet me audio dhe video të drejtpërdrejta 2-kahëshe.

  Më shumë rreth Integrimit:https://www.dnake-global.com/news/how-to-connect-a-dnake-sip-video-intercom-to-microsoft-teams/

 • Partnerët e Teknologjisë

  DNAKE ishte e lumtur të njoftonte një partneritet të ri me Tuya Smart më 15 korrik 2021.

  Tuya Smart (NYSE: TUYA) është një platformë udhëheqëse globale për renë kompjuterike IoT që lidh nevojat inteligjente të markave, OEM-ve, zhvilluesve dhe zinxhirëve të shitjes me pakicë, duke ofruar një zgjidhje me një ndalesë të nivelit IoT PaaS që përmban mjete të zhvillimit të harduerit, shërbime globale cloud, dhe zhvillimi i platformës inteligjente të biznesit, duke ofruar fuqizim gjithëpërfshirës të ekosistemit nga teknologjia në kanalet e marketingut për të ndërtuar platformën kryesore në botë të IoT Cloud.

  Më shumë rreth Integrimit:https://www.dnake-global.com/news/dnake-announces-integration-with-tuya-smart/

 • Partnerët e Teknologjisë

  DNAKE njoftoi se interkomi IP DNAKE mund të integrohet lehtësisht dhe drejtpërdrejt në sistemin Control4 më 30 qershor 2021.

  Control4 është një ofrues i sistemeve të automatizimit dhe rrjetëzimit për shtëpitë dhe bizneset, duke ofruar një sistem të personalizuar dhe të unifikuar të shtëpisë inteligjente për të automatizuar dhe kontrolluar pajisjet e lidhura duke përfshirë ndriçimin, audio, video, kontrollin e klimës, intercom dhe sigurinë.

  Më shumë rreth Integrimit:https://www.dnake-global.com/news/dnake-intercom-now-integrates-with-control4-system/

 • Partnerët e Teknologjisë

  DNAKE njofton se interkomi i saj SIP ishte i pajtueshëm me kamerat e rrjetit Milesight AI për të krijuar një zgjidhje të sigurt, të përballueshme dhe të lehtë për t'u menaxhuar me video komunikim dhe mbikëqyrje më 28 qershor 2021.

  E themeluar në vitin 2011, Milesight është një ofrues zgjidhjesh AIoT me rritje të shpejtë i angazhuar për të ofruar shërbime me vlerë të shtuar dhe teknologji të avancuara.Bazuar në mbikëqyrjen video, Milesight zgjeron propozimin e saj të vlerës në industrinë e IoT dhe të komunikimit, duke shfaqur komunikimin me Internetin e Gjërave dhe teknologjitë e inteligjencës artificiale si thelbin e saj.

  Më shumë rreth Integrimit:https://www.dnake-global.com/news/dnake-sip-intercom-integrates-with-milesight-ai-network-camera/

QITO TANI
QITO TANI
Nëse jeni të interesuar për produktet tona dhe dëshironi të dini informacion më të detajuar, ju lutemi na kontaktoni ose lini një mesazh.Ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.