PARTNER ME DNAKE

Partneritet me ofruesin kryesor të telefonave inteligjentë dhe zgjidhjeve dhe ne do të bashkohemi me ju për të zgjeruar bashkëpunimin për përfitim të ndërsjellë dhe përparim të favorshëm.

BASHKË PËR RRITJE TË PANDALUESHME

DNAKE ofron produktet dhe zgjidhjet tona përmes kanaleve të shitjes dhe ne vlerësojmë partnerët tanë të kanalit.Ky program partneriteti është krijuar për të zgjeruar bashkëpunimin për përfitim të ndërsjellë dhe përparim të favorshëm.Me një gamë të gjerë trajnimesh, certifikimesh, asetesh shitjesh, DNAKE shpërblen investimin tuaj në shitjen e produkteve tona dhe përshpejton biznesin tuaj.

Mënyra e biznesit DNAKE 2

PSE BASHKËPUNIM ME DNAKE?

240510-Partner-4-1920px_02
22

ÇFARË DO TË FITONI?

MBËSHTETJE E GJITHSHËM

MBËSHTETJE E SHITJES

Menaxher i përkushtuar i llogarisë DNAKE.

SHITJE FALAS DHE TRAJNIME TEKNIKE

Webinare teknike, trajnime në vend, ose ftesë për trajnimin e selisë së DNAKE.

NDIHMË ME PROJEKTIN DHE KONSULTIMET E PROJEKTIT

DNAKE mund t'ju mbështesë me ekipin e tij me përvojë të parashitjes, i cili mund t'ju ofrojë një përshkrim të plotë të zgjidhjes për projektin tuaj, RFQ ose RFP.

titulli (3)

SE BASHKË DO TË FITOJMË

Partner kanali (1)

VAZHDONI, NE TË KAPIN KPASH

NFR ME ZBRITJE

Get Not for Rishite (NFR) në aktivitete që nuk gjenerojnë të ardhura, si testimi, demonstrimi ose trajnimi.

GJENERAT E POLIT

DNAKE do të maksimizojë vazhdimisht përpjekjet tona në zhvillimin e një tubacioni shitjesh në mënyrë që të jetë në gjendje të ushqejë çdo distributor me sa më shumë drejtues nga, p.sh. VAR, SI dhe instalues, sa të jetë e mundur.

ZËVENDËSIMI I MENJËHERSHËM

Për shpërndarësit tanë, ne ofrojmë njësi rezervë falas për zëvendësimin e menjëhershëm të produkteve gjatë periudhës standarde të garancisë.

titulli (5)

DËSHIRONI TË BËheni PARTNER DNAKE?

Regjistrohuni dhe merrni konsultim falasTani!

QITO TANI
QITO TANI
Nëse jeni të interesuar për produktet tona dhe dëshironi të dini informacion më të detajuar, ju lutemi na kontaktoni ose lini një mesazh.Ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.