Marka jonë

MOS E NDËRFALË KURRË ritmin tonë për të risi

日系清新云朵微信状态背景图 (1)

Ne po i shtyjmë gjithmonë kufijtë e teknologjisë, duke eksploruar thellë dhe pafundësisht, për të krijuar vazhdimisht mundësi të reja.Në këtë botë të ndërlidhjes dhe sigurisë, ne jemi të përkushtuar të fuqizojmë përvoja të reja dhe të sigurta jetese për çdo individ dhe të punojmë me partnerët tanë me vlera të përbashkëta.

未标题-1
Logoja jonë 4
220422-logo

Njihuni me "D"-në e re

Kombinuar "D" me formën e Wi-Fi përfaqëson besimin e DNAKE për të përqafuar dhe eksploruar ndërlidhjen me një identitet krejt të ri.Dizajni hapës i shkronjës "D" nënkupton hapjen, gjithëpërfshirjen dhe zgjidhjen tonë të përqafimit të botës.Për më tepër, harku i "D" duket si krahë hapur për të mirëpritur partnerët në mbarë botën për bashkëpunim reciprokisht të dobishëm.

Më mirë, më e thjeshtë, më e fortë

Fontet që shkojnë me logon janë serifi me karakteristikat e të qenit të thjeshtë dhe të fortë.Ne përpiqemi për të mbajtur të pandryshuar elementët kryesorë të identitetit duke thjeshtuar dhe përdorur gjuhën moderne të dizajnit, duke ushqyer markën tonë drejt perspektivave të orientuara drejt së ardhmes dhe duke thelluar pikat e forta të markës.

 

Logoja jonë 3
sfond (8)

E fuqishme e Portokallisë

Portokalli DNAKE simbolizon gjallërinë dhe kreativitetin.Kjo ngjyrë energjike dhe e fuqishme përputhej mirë me frymën e kulturës së kompanisë, e cila po ruan inovacionin për të udhëhequr zhvillimin e industrisë dhe për të krijuar një botë më të lidhur.

Etiketa jonë

DNAKE ofron një portofol të plotë dhe gjithëpërfshirës të telekomunikimeve video me zgjidhje me shumë seri për të përmbushur nevojat e ndryshme të projektit.Produktet premium të bazuara në IP, produktet me 2 tela dhe zilet e dyerve me valë përmirësojnë shumë përvojën e komunikimit midis njerëzve, duke fuqizuar një jetë të lehtë dhe inteligjente.

Marka jonë (1)

STADI I ADNKE

RRUGA JONË DREJT MUNDËSIVE TË REJA

Pika historike 1
Pika historike 2
Pika historike 3
QITO TANI
QITO TANI
Nëse jeni të interesuar për produktet tona dhe dëshironi të dini informacion më të detajuar, ju lutemi na kontaktoni ose lini një mesazh.Ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.