Qendra e shkarkimit

Qendra e shkarkimit

 • Kategoria
  • IP Video Intercom
  • Intercom video IP me 2 tela
  • Shtëpi e zgjuar
  • Zile dere pa tela
  • Kontrolli i ashensorit
  • Software
  • Aksesorë
  • Zgjidhje
 • Nënkategoria
  • Model
   • Lloji i dokumentit
    • Fleta e të dhënave
    • Manuali i perdoruesit
    • Udhëzues për fillimin e shpejtë
    • Firmware
    • Mjet
   • Aplikoni filtrin
   Fletë e të dhënave DNAKE S215 (Sipërfaqja dhe montimi me ujë) _V2.7

   08 maj 2024

   Fletë e të dhënave DNAKE S212 (Sipërfaqja dhe montimi me ujë) _V2.0

   08 maj 2024

   Fletë e të dhënave DNAKE TWK01_V1.4

   08 maj 2024

   Fleta e të dhënave DNAKE S213M (Montimi në sipërfaqe dhe me ujë) _V1.5

   08 maj 2024

   Fleta e të dhënave DNAKE S213K (Montimi në sipërfaqe dhe në shpëlarje) _V1.4

   08 maj 2024

   Fleta e të dhënave DNAKE S615 (Mintimi në sipërfaqe dhe me ujë) _V1.7

   08 maj 2024

   Manuali i Përdoruesit DNAKE Door Station S617_V1.2

   17 prill 2024

   Fleta e të dhënave DNAKE RIM08 _V1.0

   16 prill 2024

   Fleta e të dhënave të sensorit të gazit DNAKE _V1.1

   16 prill 2024

   Fleta e të dhënave të sensorit të tymit DNAKE _V1.1

   16 prill 2024

   Fleta e të dhënave të sensorit të lëvizjes DNAKE _V1.1

   16 prill 2024

   Fleta e të dhënave të sensorit të temperaturës dhe lagështisë DNAKE _V1.0

   16 prill 2024

   QITO TANI
   QITO TANI
   Nëse jeni të interesuar për produktet tona dhe dëshironi të dini informacion më të detajuar, ju lutemi na kontaktoni ose lini një mesazh.Ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.