Çmime & Certifikata

Certifikatat

 • Certifikata e Akreditimit të Laboratorit CNAS Certifikata e Akreditimit të Laboratorit CNAS
 • Certifikimi CMMI Niveli 5 Certifikimi CMMI Niveli 5
 • Certifikata e anëtarësimit në KNX Certifikata e anëtarësimit në KNX
 • Certifikata e Tregtarit të Shtëpisë Passive Certifikata e Tregtarit të Shtëpisë Passive
 • Certifikata e Anëtarësimit të Zigbee Alliance Certifikata e Anëtarësimit të Zigbee Alliance
 • Certifikimi CE Certifikimi CE
 • Certifikimi ISO 9001 Certifikimi ISO 9001
 • Certifikimi ISO 14001 Certifikimi ISO 14001
 • Certifikimi ISO 45001 Certifikimi ISO 45001
 • Raporti i BSCI Raporti i BSCI

Çmimet

 • Çmimi i Dizajnit iF Çmimi i Dizajnit iF
 • Pika e kuqe Pika e kuqe
 • IDA Design Awards IDA Design Awards
 • Çmimi Francez i Dizajnit Çmimi Francez i Dizajnit
 • Çmimet Muse Çmimet Muse
 • Çmimi i Dizajnit të Azisë Çmimi i Dizajnit të Azisë
 • Çmimi i Bronzit, IDEA 2022 Çmimi i Bronzit, IDEA 2022
 • Finalist, IDEA 2022 Finalist, IDEA 2022
QITO TANI
QITO TANI
Nëse jeni të interesuar për produktet tona dhe dëshironi të dini informacion më të detajuar, ju lutemi na kontaktoni ose lini një mesazh.Ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.