Banner lajmesh

DNKE Video Intercom Tani Profili ONVIF S Certified

30-11-2021
ONVIF NEWS

Xiamen, Kinë (30 nëntorth, 2021) - DNAKE, një ofrues kryesor i video intercom,ka kënaqësinë të njoftojë se kamerat e saj video janë tani në përputhje me ONVIF Profile S.Ky listim zyrtar arrihet nga teste të shumta mbështetëse të cilat janë në përputhje me standardet ONVIF.Me fjalë të tjera, intercomet video DNAKE mund të integrohen pa probleme me 3rd-produkte të përputhshme me ONVIF-in e partisë me zgjidhje për të ardhmen.

ÇFARË ËSHTË ONVIF?

E themeluar në vitin 2008, ONVIF (Open Network Video Interface Forum) është një forum i hapur i industrisë që ofron dhe promovon ndërfaqe të standardizuara për ndërveprim efektiv të produkteve të sigurisë fizike të bazuara në IP.Themelet e ONVIF janë standardizimi i komunikimit ndërmjet produkteve të sigurisë fizike të bazuara në IP, ndërveprueshmëria pavarësisht markës dhe hapja ndaj të gjitha kompanive dhe organizatave.

ÇFARË ËSHTË ONVIF PROFILE S?

ONVIF Profile S është projektuar për sistemet video të bazuara në IP.Duke u konformuar nga ONVIF Profile S, videot nga stacionet e dyerve mund të monitorohen dhe regjistrohen me sisteme VMS/NVR të palëve të treta, të cilat do të rrisin shumë nivelin e sigurisë për të gjitha llojet e aplikacioneve.Partnerët e kanalit, rishitësit, instaluesit dhe përdoruesit fundorë mund ta integrojnë taniInterfone DNAKEme sistemin ekzistues të menaxhimit të videos në përputhje me ONVIF dhe NVR me fleksibilitet më të madh.

PSE DNAKE KONFORM ME PROFILI ONVIF S?

Ndërlidhja me një sistem kamerash rrjeti të përputhshëm me profilin ONVIF S ju lejon të transformoni stacionet e dyerve të DNAKE në kamera vëzhgimi dhe vizitorët mund të identifikohen qartë si nga interkomi DNAKE ashtu edhe nga kamera e rrjetit.Lidhja e kamerave IP me pajisjet intercom DNAKE gjithashtu i lejon përdoruesit të shikojnë video në stacionin kryesor.Siguria dhe ndërgjegjësimi për situatën mund të rriten shumë.

Topologjia Onvif

DNAKE iu bashkua këtij forumi të hapur për të shprehur përkushtimin e saj për krijimin e ndërveprueshmërisë dhe përputhshmërisë më të madhe për industrinë e sigurisë me pajisje me performancë të lartë dhe zgjidhje me kosto të ulët.Reduktimi i ndjeshëm i fuqisë punëtore të tepërt, burimet e panevojshme njerëzore dhe materiale dhe konsumi i kohës do të garantojë besueshmërinë e produkteve dhe do të sjellë komoditet dhe përfitime më të mëdha për klientët e DNAKE.

RRETH DNAKE:

E themeluar në vitin 2005, DNAKE (Xiamen) Intelligent Technology Co., Ltd. (Stock Code: 300884) është një ofrues kryesor i përkushtuar për të ofruar produkte video intercom dhe zgjidhje të zgjuara të komunitetit.DNAKE ofron një gamë gjithëpërfshirëse produktesh, duke përfshirë intercomin me video IP, video interkomin IP me 2 tela, zile dere me valë, etj. Me kërkime të thelluara në industri, DNAKE ofron vazhdimisht dhe në mënyrë krijuese produkte dhe zgjidhje inteligjente premium.Vizitoniwww.dnake-global.compër më shumë informacion dhe ndiqni përditësimet e kompanisë nëLinkedIn, Facebook, dheCicëroj.

LIDHJE TË LIDHUR:

Për një listë të plotë të produkteve të DNAKE Profile S në përputhje, ju lutemi vizitoni:https://www.onvif.org/.

QITO TANI
QITO TANI
Nëse jeni të interesuar për produktet tona dhe dëshironi të dini informacion më të detajuar, ju lutemi na kontaktoni ose lini një mesazh.Ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.