WARTA LATAR BELAKANG2

DNAKE Video Intercom Ayeuna ONVIF Propil S Certified

2021-11-30
WARTA ONVIF

Xiamen, Cina (30 Nopémberth, 2021) - DNAKE, panyadia ngarah tina interkom video,resep ngumumkeun yén interkom pidéo na ayeuna saluyu sareng ONVIF Profile S.Daptar ieu sacara resmi dihontal ku sababaraha tés dukungan anu saluyu sareng standar ONVIF.Kalayan kecap sanésna, interkom video DNAKE tiasa diintegrasikeun sacara mulus sareng 3rd-pihak produk patuh ONVIF kalawan solusi masa depan-proofing.

Naon ONVIF?

Diadegkeun dina 2008, ONVIF (Open Network Video Interface Forum) mangrupa forum industri kabuka nu nyadiakeun jeung promotes interfaces standar pikeun interoperability éféktif produk kaamanan fisik basis IP.Landasan ONVIF nyaéta standarisasi komunikasi antara produk kaamanan fisik berbasis IP, interoperabilitas henteu paduli merek, sareng kabuka ka sadaya perusahaan sareng organisasi.

Naon ONVIF PROFIL S?

ONVIF Profil S dirancang pikeun sistem pidéo berbasis IP.Disarengan ku ONVIF Profile S, pidéo ti stasion panto tiasa diawaskeun sareng dirékam nganggo sistem VMS / NVR pihak katilu, anu bakal ningkatkeun tingkat kaamanan pikeun sagala jinis aplikasi.Mitra saluran, reseller, installer, sareng pangguna akhir ayeuna tiasa ngahijikeuninterkom DNAKEkalawan sistem manajemen video patuh ONVIF aya na NVR kalawan kalenturan gede.

Naha DNAKE saluyu sareng ONVIF PROFIL S?

Interkonéksi sareng sistem kaméra jaringan anu cocog sareng ONVIF Profil S ngamungkinkeun anjeun ngarobih stasion panto DNAKE janten kaméra panjagaan, sareng sémah tiasa diidentifikasi sacara jelas ku duanana interkom DNAKE sareng kaméra jaringan.Ngahubungkeun kaméra IP sareng alat interkom DNAKE ogé ngamungkinkeun para pangguna ningali pidéo dina stasiun master.Kaamanan sareng kasadaran situasional tiasa ningkat pisan.

Topologi Onvif

DNAKE ngagabung forum kabuka ieu pikeun nganyatakeun dedikasina pikeun nyiptakeun interoperabilitas sareng kasaluyuan anu langkung ageung pikeun industri kaamanan sareng alat-alat kinerja luhur sareng solusi béaya rendah.Pangurangan anu signifikan tina tanaga kerja anu kaleuleuwihan, sumber daya manusa sareng bahan anu teu dipikabutuh, sareng konsumsi waktos bakal ngajamin reliabilitas produk sareng masihan genah sareng kauntungan anu langkung ageung pikeun konsumén DNAKE.

Ngeunaan DNAKE:

Diadegkeun dina taun 2005, DNAKE (Xiamen) Intelligent Technology Co., Ltd. (Kode Saham: 300884) mangrupikeun panyadia utama anu dikhususkeun pikeun nawiskeun produk interkom video sareng solusi komunitas pinter.DNAKE nyadiakeun rentang komprehensif produk, kaasup IP video interkom, 2-kawat IP video interkom, doorbell nirkabel, jsb Kalayan panalungtikan di-jero di industri, DNAKE terus tur kreatif delivers produk interkom pinter premium sarta solusi.Nganjangwww.dnake-global.compikeun inpo nu leuwih lengkep tur turutan apdet parusahaan onLinkedIn, Facebook, jeungTwitter.

Tumbu patali:

Pikeun daptar lengkep produk konforman DNAKE Profil S, mangga buka:https://www.onvif.org/.

CATETAN AYEUNA
CATETAN AYEUNA
Upami anjeun kabetot dina produk urang sareng hoyong terang inpormasi anu langkung lengkep, mangga ngahubungi kami atanapi tinggalkeun pesen.Kami bakal ngahubungi dina 24 jam.