tete-gallardo-batista-psleuxHf9- (1)

DNAKE Video Intercom Saiki ONVIF Profil S Certified

30-11-2021
ONVIF NEWS

Xiamen, China (November 30th, 2021) - DNAKE, panyedhiya utama interkom video,seneng ngumumake manawa interkom video saiki wis cocog karo Profil ONVIF S.Daftar resmi iki digayuh kanthi macem-macem tes dhukungan sing cocog karo standar ONVIF.Kanthi tembung liyane, interkom video DNAKE bisa diintegrasi kanthi lancar karo 3rd-party produk ONVIF cecek karo solusi mangsa-proofing.

APA ITU ONVIF?

Didegaké ing 2008, ONVIF (Open Network Video Interface Forum) minangka forum industri terbuka sing nyedhiyakake lan ningkatake antarmuka standar kanggo interoperabilitas efektif produk keamanan fisik berbasis IP.Landasan saka ONVIF yaiku standarisasi komunikasi antarane produk keamanan fisik berbasis IP, interoperabilitas tanpa dipikirake merek, lan keterbukaan kanggo kabeh perusahaan lan organisasi.

APA TEGESÉ ONVIF PROFILE S ING BASA INGGRIS?

ONVIF Profil S dirancang kanggo sistem video adhedhasar IP.Salaras karo ONVIF Profile S, video saka stasiun lawang bisa dipantau lan direkam nganggo sistem VMS / NVR pihak katelu, sing bakal ningkatake tingkat keamanan kanggo kabeh jinis aplikasi.Mitra saluran, pengecer, pemasang, lan pangguna pungkasan saiki bisa nggabungakeinterkom DNAKEkaro sistem manajemen video sing cocog karo ONVIF lan NVR kanthi keluwesan sing luwih gedhe.

KENAPA DNAKE SESUAI DENGAN PROFIL ONVIF S?

Interkoneksi karo sistem kamera jaringan sing kompatibel karo Profil ONVIF S ngidini sampeyan ngowahi stasiun lawang DNAKE dadi kamera pengawasan, lan pengunjung bisa diidentifikasi kanthi jelas dening interkom DNAKE lan kamera jaringan.Nyambungake kamera IP karo piranti interkom DNAKE uga ngidini pangguna ndeleng video ing stasiun master.Keamanan lan kesadaran situasional bisa tambah akeh.

Onvif Topology

DNAKE gabung karo forum mbukak iki kanggo nyatakake pengabdian kanggo nggawe interoperabilitas lan kompatibilitas sing luwih gedhe kanggo industri keamanan kanthi piranti kinerja dhuwur lan solusi murah.Pengurangan tenaga kerja sing akeh banget, sumber daya manungsa lan materi sing ora perlu, lan konsumsi wektu bakal njamin linuwih produk lan nggawa penak lan keuntungan sing luwih gedhe kanggo para pelanggan DNAKE.

TENTANG DNAKE:

Didegake ing 2005, DNAKE (Xiamen) Intelligent Technology Co., Ltd. (Kode Saham: 300884) minangka panyedhiya utama sing darmabakti kanggo nawakake produk interkom video lan solusi komunitas sing cerdas.DNAKE nyedhiyakake macem-macem produk, kalebu interkom video IP, interkom video IP 2-kabel, bel lawang nirkabel, lsp. Kanthi riset sing jero ing industri, DNAKE terus-terusan lan kreatif ngirim produk lan solusi interkom cerdas premium.Dolan maringwww.dnake-global.comkanggo informasi luwih lengkap lan tindakake nganyari perusahaan ingLinkedIn, Facebook, lanTwitter.

LINKS sing gegandhengan:

Kanggo dhaptar lengkap produk sing cocog karo DNAKE Profile S, bukak:https://www.onvif.org/.

QUOTE SAIKI
QUOTE SAIKI
Yen sampeyan kasengsem ing produk kita lan pengin ngerti informasi luwih rinci, hubungi kita utawa ninggalake pesen.Kita bakal sesambungan sajrone 24 jam.