Банер за вести

Видео домофон на DNAKE сега е сертифициран ONVIF профил S

2021-11-30
ONVIF NEWS

Ксијамен, Кина (30 ноемвриth, 2021) - DNAKE, водечки снабдувач на видео домофон,со задоволство објавува дека неговите видео домофони сега се усогласени со ONVIF Profile S.Оваа официјална листа се постигнува со повеќе тестови за поддршка кои се во согласност со стандардите на ONVIF.Со други зборови, видео домофоните DNAKE може беспрекорно да се интегрираат со 3rd- партиски производи во согласност со ONVIF со решенија за заштита на иднината.

ШТО Е ONVIF?

Основана во 2008 година, ONVIF (Отворен мрежен видео интерфејс форум) е отворен индустриски форум кој обезбедува и промовира стандардизирани интерфејси за ефективна интероперабилност на производи за физичка безбедност базирани на IP.Темелниците на ONVIF се стандардизација на комуникацијата помеѓу физичките безбедносни производи базирани на IP, интероперабилност без разлика на брендот и отвореност кон сите компании и организации.

ШТО Е ONVIF PROFILE S?

ONVIF Profile S е дизајниран за видео системи базирани на IP.Согласно со ONVIF Profile S, видеото од станиците на вратата може да се следи и снима со VMS/NVR системи од трета страна, што во голема мера ќе го подобри нивото на безбедност за сите видови апликации.Партнерите на каналот, препродавачите, инсталатерите и крајните корисници сега можат да го интегрираатДомофони DNAKEсо постојниот систем за управување со видео во согласност со ONVIF и NVR со поголема флексибилност.

ЗОШТО ДНАКЕ СООДВЕТУВА СО ONVIF ПРОФИЛ С?

Интерконекција со ONVIF профил S-компатибилен систем мрежна камера ви овозможува да ги трансформирате станиците на вратите на DNAKE во камери за надзор, а посетителите може јасно да се идентификуваат и со домофонот DNAKE и со мрежната камера.Поврзувањето на IP камерите со домофон уредите на DNAKE, исто така, им овозможува на корисниците да гледаат видео на главната станица.Безбедноста и свесноста за ситуацијата може значително да се зголемат.

Топологија на Onvif

DNAKE се приклучи на овој отворен форум за да ја изрази својата посветеност на создавање поголема интероперабилност и компатибилност за безбедносната индустрија со уреди со високи перформанси и евтини решенија.Значително намалување на вишокот работна сила, непотребните човечки и материјални ресурси и потрошувачката на време ќе ја гарантираат доверливоста на производите и ќе донесат поголема удобност и придобивки за клиентите на DNAKE.

ЗА ДНКЕ:

Основана во 2005 година, DNAKE (Xiamen) Intelligent Technology Co., Ltd. (Stock Code: 300884) е водечки провајдер посветен на нудење производи за видео домофон и паметни решенија за заедницата.DNAKE обезбедува сеопфатен асортиман на производи, вклучувајќи IP видео домофон, 2-жичен IP видео домофон, безжично ѕвонче итн.Посететеwww.dnake-global.comза повеќе информации и следете ги ажурирањата на компанијата наLinkedIn, Фејсбук, иТвитер.

ПОВРЗАНИ ЛИНКИ:

За комплетна листа на производи што се усогласени со DNAKE Profile S, посетете ја:https://www.onvif.org/.

ЦИТИРАЈ СЕГА
ЦИТИРАЈ СЕГА
Доколку сте заинтересирани за нашите производи и сакате да знаете подетални информации, ве молиме контактирајте не или оставете порака.Ќе бидеме во контакт во рок од 24 часа.