Gambar Unggulan Panel Luar Linux SIP2.0
Gambar Unggulan Panel Luar Linux SIP2.0

280D-A5

Panel Luar Linux SIP2.0

280D-A5 Linux SIP2.0 Panel njaba

280D-A5 minangka telpon lawang video SIP kanthi kontrol akses.Ana 12 tombol sing dilengkapi papan jeneng sing nuduhake nomer kamar utawa jeneng penyewa.Uga, pangguna bisa nelpon pusat manajemen langsung kanthi tombol siji.Bisa ditrapake ing villa lan kantor.
  • Nomer Barang: 280D-A5
  • Asal produk: China
  • Warna: Silver

Spec

Ngundhuh

Tag produk

1. stasiun lawang basis SIP ndhukung komunikasi karo telpon SIP utawa softphone, etc.
2. Telpon lawang video bisa nyambung karo sistem kontrol elevator liwat antarmuka RS485.
3. IC utawa ID kertu identifikasi kasedhiya kanggo kontrol akses, ndhukung 100.000 kedhaftar.
4. Tombol lan nameplate bisa dikonfigurasi kanthi fleksibel yen perlu.
5. Nalika dilengkapi siji modul mbukak kunci opsional, loro output relay bisa disambungake menyang loro kunci.
6. Bisa powered by PoE utawa sumber daya external.

 
Sifat Fisik
Sistem Linux
CPU 1GHz, ARM Cortex-A7
SDRAM 64M DDR2
lampu kilat 128 MB
daya DC 12V/POE
Daya siyaga 1.5W
Daya Rated 9W
RFID Card Reader Kartu IC/ID(Opsional), 20.000 pcs
Tombol Mekanik 12 Warga + 1 Concierge
Suhu -40 ℃ - +70 ℃
Kelembapan 20%-93%
Kelas IP IP65
Audio & Video
Audio Codec Kab G.711
Video Codec H.264
kamera CMOS 2M piksel
Resolusi Video 1280 × 720 p
LED Night Vision ya wis
 Jaringan
Ethernet 10M/100Mbps, RJ-45
Protokol TCP/IP, SIP
 Antarmuka
Mbukak kunci sirkuit Ya (maksimum 3.5A saiki)
Tombol metu ya wis
RS485 ya wis
Pintu Magnetik Kab ya wis

 

  • Lembar data 280D-A5.pdf
    Ngundhuh
  • Lembar data 904M-S3.pdf
    Ngundhuh

Entuk Kutipan

Produk sing gegandhengan

 

Terminal Pengukuran Suhu Pergelangan Tangan
AC-Y4

Terminal Pengukuran Suhu Pergelangan Tangan

Layar Tutul Android 10.1-inch SIP2.0 Monitor njero ruangan
902M-S3

Layar Tutul Android 10.1-inch SIP2.0 Monitor njero ruangan

Analog Villa Outdoor Station
608SD-C3C

Analog Villa Outdoor Station

Linux SIP2.0 Villa Panel
280SD-C7

Linux SIP2.0 Villa Panel

Linux SIP2.0 Villa Panel
280SD-C3C

Linux SIP2.0 Villa Panel

Android 4.3-inch TFT LCD SIP2.0 Panel njaba
902D-B4

Android 4.3-inch TFT LCD SIP2.0 Panel njaba

QUOTE SAIKI
QUOTE SAIKI
Yen sampeyan kasengsem ing produk kita lan pengin ngerti informasi luwih rinci, hubungi kita utawa ninggalake pesen.Kita bakal sesambungan sajrone 24 jam.