Linux SIP2.0 Outdoor Panel Featured Image
Linux SIP2.0 Outdoor Panel Featured Image

280D-A5

Linux SIP2.0 Luar Panel

280D-A5 Linux Ubuntu SIP2.0 Luar Panel

280D-A5 mangrupikeun telepon panto video SIP kalayan kontrol aksés.Aya 12 tombol anu nganggo papan nami anu nunjukkeun nomer kamar atanapi nami panyewa.Ogé, pamaké bisa nelepon puseur manajemén langsung ku hiji tombol.Éta tiasa diterapkeun di villa sareng kantor.
  • Item NO.: 280D-A5
  • Asal produk: Cina
  • Warna: pérak

Spésifikasi

Ngundeur

1. stasiun panto basis SIP ngarojong komunikasi sareng telepon SIP atanapi softphone, jsb.
2. telepon panto video bisa nyambung jeung sistem kontrol lift via panganteur RS485.
3. IC atawa ID kartu idéntifikasi sadia pikeun kontrol aksés, ngarojong 100.000 pamaké.
4. Tombol jeung nameplate bisa flexibly ngonpigurasi sakumaha diperlukeun.
5. Lamun dilengkepan hiji modul muka konci pilihan, dua outputs relay bisa disambungkeun ka dua konci.
6. Ieu bisa Powered by Poe atawa sumber kakuatan éksternal.

 
Harta Fisik
Sistem Linux
CPU 1GHz, ARM Cortex-A7
SDRAM 64M DDR2
Kilat 128 MB
Kakuatan DC12V/POE
Daya sayaga 1,5W
Dipeunteun Power 9W
Pamaca Kartu RFID Kartu IC/ID (Opsional), 20.000 PCS
Tombol mékanis 12 warga + 1 Concierge
Suhu -40 ℃ - + 70 ℃
Kalembaban 20%-93%
Kelas IP IP65
Audio & Video
Audio Codec G.711
Video Codec H.264
Kaméra CMOS 2M piksel
Resolusi Video 1280 × 720 p
LED Peuting Visi Sumuhun
 Jaringan
Ethernet 10M / 100Mbps, RJ-45
Protokol TCP/IP, SIP
 Panganteur
Buka konci sirkuit Sumuhun (maksimum 3.5A ayeuna)
Tombol Kaluar Sumuhun
RS485 Sumuhun
Panto Magnét Sumuhun

 

  • Lembar Data 280D-A5.pdf
    Ngundeur
  • Lembar Data 904M-S3.pdf
    Ngundeur

Kéngingkeun Panawaran

Produk patali

 

Android 4.3-inch TFT LCD SIP2.0 Outdoor Panel
902D-A9

Android 4.3 inci TFT LCD SIP2.0 Luar Panel

2.4GHz IP65 Waterproof Wireless Door Camera 304D-C13
304D-C13

2.4GHz IP65 Waterproof Wireless Door kaméra 304D-C13

Linux 7-inch UI Customization Indoor Unit
290M-S0

Linux 7-inci UI Kustomisasi Unit Jero rohangan

2.4GHz IP65 Waterproof Wireless Door Camera
304D-R9

2.4GHz IP65 Waterproof Wireless Door kaméra

Android 10.1-inch Touch Screen SIP2.0 Indoor Monitor
902M-S3

Android 10.1 inci Layar Toél SIP2.0 Monitor Jero rohangan

Linux 4.3-inch Touch Screen SIP2.0 Indoor Monitor
280M-I6

Linux 4.3 inci Layar Toel SIP2.0 Monitor Jero rohangan

CATETAN AYEUNA
CATETAN AYEUNA
Upami anjeun kabetot dina produk urang sareng hoyong terang inpormasi anu langkung rinci, mangga ngahubungi kami atanapi tinggalkeun pesen.Kami bakal ngahubungi dina 24 jam.