Zgjidhje Intercom për Hapësirën Publike

Përtej komunikimit të thjeshtë, sistemet intercom veprojnë gjithashtu si një sistem fleksibël i kontrollit të aksesit
që ka aftësinë për të shpërndarë aksesin e përkohshëm të vizitorëve me kod PIN ose kartë aksesi.

SI PUNON?

231103 Zgjidhje intercome në Hapësirë ​​Publike

Komunikimi efektiv është në nevojë

 

DNAKE ofron intercom me cilësi të lartë, të dizajnuara për përdorim në mjedise me zhurmë si stacione sigurie, hyrje parkimi, salla, tarifa autostrade ose spitale për të kryer ose marrë telefonata në kushte optimale.

Fusha e telefonit janë bërë për t'u përdorur me të gjitha terminalet IP dhe telefonike të kompanisë.Protokollet SIP dhe RTP, të përdorura nga lojtarët kryesorë në industri, sigurojnë një pajtueshmëri me terminalet VOIP ekzistuese dhe të ardhshme.Meqenëse energjia furnizohet nga LAN (PoE 802.3af), përdorimi i rrjetit ekzistues minimizon kostot e instalimit.

Hapësirë ​​Publike

Pikat kryesore

E përputhshme me të gjithë telefonat SIP/soft

Përdorimi i PBX ekzistues

Dizajn kompakt dhe elegant

PoE lehtëson furnizimin me energji elektrike

Montimi sipërfaqësor ose montimi i rrjedhjes

Ulja e kostove të mirëmbajtjes

Trup rezistent ndaj vandalit me buton paniku

Administrimi përmes shfletuesit të internetit

Cilësi e lartë audio

I papërshkueshëm nga uji: IP65

Instalim i shpejtë dhe me kosto efektive

Ulja e investimeve

Produktet e Rekomanduara

DNAKE Intercom S212

S212

Telefon me dyer me video SIP me 1 butona

APP-1000x1000px-1

ADNKE Smart Life App

Aplikacioni Intercom i bazuar në renë kompjuterike

C-A1

902C-A

IP Master Station i bazuar në Android

DËSHIRONI TË MERRNI MË SHUMË INFORMACION?

QITO TANI
QITO TANI
Nëse jeni të interesuar për produktet tona dhe dëshironi të dini informacion më të detajuar, ju lutemi na kontaktoni ose lini një mesazh.Ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.