Домофон решение за јавен простор

Покрај едноставната комуникација, системите за домофон делуваат и како флексибилен систем за контрола на пристапот
што има можност да дистрибуира привремен пристап на посетители со PIN код или картичка за пристап.

КАКО РАБОТИ?

231103 Домофон решение за јавен простор

Потребна е ефикасна комуникација

 

DNAKE нуди висококвалитетни домофони, дизајнирани за употреба во бучни средини како што се безбедносни станици, влезови за паркирање, сали, патарини на автопат или болници за остварување или примање повици во оптимални услови.

Домофоните се направени да се користат со сите IP и телефонски терминали на компанијата.SIP и RTP протоколите, користени од главните играчи во индустријата, обезбедуваат компатибилност со постоечките и идните VOIP терминали.Бидејќи напојувањето се испорачува од LAN (PoE 802.3af), користењето на постоечката мрежа ги минимизира трошоците за инсталација.

Јавен простор

Определување

Компатибилен со сите SIP/меки телефони

Користење на постоечки PBX

Компактен и елегантен дизајн

PoE го олеснува напојувањето

Површинска или рамна монтажа

Намалете ги трошоците за одржување

Тело отпорно на вандал со копче за паника

Администрација преку веб-прелистувач

Висок аудио квалитет

Водоотпорен: IP65

Брза и исплатлива инсталација

Намалете ги инвестициите

Препорачани производи

DNAKE Домофон S212

S212

Телефон со видео врата со едно копче SIP

APP-1000x1000px-1

Апликација за паметен живот на DNAKE

Апликација за интерком базирана на облак

C-A1

902C-A

IP Master Station базирана на Android

САКАТЕ ДА ДОБИЕТЕ ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ?

ЦИТИРАЈ СЕГА
ЦИТИРАЈ СЕГА
Доколку сте заинтересирани за нашите производи и сакате да знаете подетални информации, ве молиме контактирајте не или оставете порака.Ќе бидеме во контакт во рок од 24 часа.