Solusi Intercom Pikeun Ruang Umum

Saluareun ngan komunikasi basajan, sistem interkom ogé meta salaku sistem kontrol aksés fléksibel
nu boga kamampuhan pikeun ngadistribusikaeun aksés sémah samentara kalawan kode PIN atawa kartu aksés.

Kumaha jalanna?

231103 Solusi Intercom Spasi Umum

Komunikasi Éféktif merlukeun

 

DNAKE nawarkeun intercoms kualitas luhur, dirancang pikeun pamakéan di lingkungan ribut kayaning stasion kaamanan, entri parkir, aula, tol jalan raya atawa rumah sakit pikeun nelepon atawa nampa telepon dina kondisi optimal.

Intercoms didamel kanggo dianggo sareng sadaya terminal IP sareng telepon perusahaan.Protokol SIP sareng RTP, dianggo ku pamaén utama di industri, ngajamin kasaluyuan sareng terminal VOIP anu tos aya sareng anu bakal datang.Kusabab kakuatan anu disayogikeun ku LAN (PoE 802.3af), panggunaan jaringan anu aya ngaminimalkeun biaya pamasangan.

Ruang Umum

Sorotan

Cocog sareng sadaya telepon SIP / lemes

Pamakéan PBX aya

Desain kompak sareng elegan

PoE mempermudah catu daya

Surface mount atanapi flush mount

Ngurangan biaya pangropéa

Awak tahan vandal sareng tombol panik

Administrasi ngaliwatan web browser

Kualitas audio anu luhur

Waterproof: IP65

Instalasi gancang jeung ongkos-éféktif

Ngurangan investasi

Produk disarankeun

DNAKE panganteur S212

S212

1-tombol SIP Video Door Phone

APLIKASI-1000x1000px-1

DNAKE Smart Life APP

Intercom dumasar-awan App

C-A1

902C-A

Stasion Master IP basis Android

HAYANG KENA INFORMASI LEUWIH?

CATETAN AYEUNA
CATETAN AYEUNA
Upami anjeun kabetot dina produk urang sareng hoyong terang inpormasi anu langkung lengkep, mangga ngahubungi kami atanapi tinggalkeun pesen.Kami bakal ngahubungi dina 24 jam.