Solusi Interkom Kanggo Ruang Umum

Saliyane komunikasi sing prasaja, sistem interkom uga minangka sistem kontrol akses sing fleksibel
sing nduweni kemampuan kanggo nyebarake akses pengunjung sementara nganggo kode PIN utawa kertu akses.

CARA KARYA?

Solusi Interkom Ruang Umum

Komunikasi sing efektif dibutuhake

 

DNAKE nawakake interkom kualitas dhuwur, dirancang kanggo nggunakake ing lingkungan rame kayata stasiun keamanan, entri parkir, aula, tol dalan utawa rumah sakit kanggo nelpon utawa nampa telpon ing kondisi optimal.

Interkom digawe kanggo digunakake karo kabeh IP lan terminal telpon perusahaan.Protokol SIP lan RTP, sing digunakake dening pemain utama ing industri, njamin kompatibilitas karo terminal VOIP sing ana lan sing bakal teka.Sinche daya diwenehake dening Lan (POE 802.3af), nggunakake jaringan ana minimalake biaya instalasi.

Ruang Umum

Sorotan

Kompatibel karo kabeh SIP / telpon alus

Panganggone PBX sing ana

Desain kompak lan elegan

PoE nggampangake sumber daya

Pasang lumahing utawa pasang flush

Ngurangi biaya pangopènan

Badan tahan vandal kanthi tombol gupuh

Administrasi liwat web browser

Kualitas audio sing dhuwur

Anti banyu: IP65

Instalasi cepet lan biaya-efektif

Ngurangi investasi

Rekomendasi Produk

C12(logo2.1)

280SD-C12

1-tombol SIP Video Door Phone

APP Smart Life

APP Smart Life

Aplikasi Interkom adhedhasar awan

C-A1

902C-A

Stasiun Master IP basis Android

PENGEN njaluk informasi luwih lengkap?

QUOTE SAIKI
QUOTE SAIKI
Yen sampeyan kasengsem ing produk kita lan pengin ngerti informasi luwih rinci, hubungi kita utawa ninggalake pesen.Kita bakal sesambungan sajrone 24 jam.