Pyetjet e shpeshta

Gjeni përgjigjet e pyetjeve tuaja.

Është e dobishme për vizitorët me aparate dëgjimi, do të rrisë volumin e interkomit që dëgjojnë vizitorët.

Po, të gjitha stacionet e dyerve Linux mbështesin ONVIF.Pjesa tjetër Door Stations nuk mbështet.Indoor Monitors nuk suporton as.

Seritë S (S215, S615, S212, S213K, S213M) mbështesin kartën IC (mifare 13,56 MHz) dhe kartën ID (125 KHz).Për pjesën tjetër të modeleve, duhet të zgjidhni një prej tyre.

Për stacionin e derës S215, mund të rivendosni fjalëkalimin duke shtypur gjatë 8 sekonda butonin e rivendosjes fizike;Për pajisjet e tjera, ju lutemi dërgoni adresën MAC tek inxhinieri i mbështetjes teknike, më pas ata do t'ju ndihmojnë të rivendosni.

Android Door Stations mund të mbështesin deri në 100,000 karta ID/IC.Linux Door Stations mund të mbështesin deri në 20,000 karta ID/IC.

S215, S615 mbështet 3 rele ndërsa S212, S213K dhe S213M mbështesin 2 stafetë.Për pjesën tjetër të modeleve, ata mbështesin vetëm një stafetë, por ju mund të përdorni DNAKE UM5-F19 për ta zgjeruar atë në 2 rele nëpërmjet RS485.

Po, sistemi ynë IP mbështet standardin SIP 2.0, i cili është i pajtueshëm me telefonin IP (Yealink) dhe IP PBX (Yeastar).

QITO TANI
QITO TANI
Nëse jeni të interesuar për produktet tona dhe dëshironi të dini informacion më të detajuar, ju lutemi na kontaktoni ose lini një mesazh.Ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.