Најчесто поставувани прашања

Најдете ги одговорите на вашите прашања.

Тоа е корисно за посетителите со слушни помагала, ќе ја зголеми јачината на звукот на домофонот што го слушаат посетителите.

Да, сите станици за врати на Линукс поддржуваат ONVIF.Останатите Door Stations не поддржуваат.Ниту Indoor Monitors не поддржуваат.

Серијата S (S215, S615, S212, S213K, S213M) поддржува и IC-картичка (mifare 13,56MHz) и лична карта (125KHz).За останатите модели, треба да изберете еден од нив.

За вратата станица S215, можете да ја ресетирате лозинката со долго притискање на копчето за физичко ресетирање 8 секунди;За други уреди, испратете ја MAC адресата до инженерот за техничка поддршка, а потоа тие ќе ви помогнат да се ресетирате.

Android Door Stations може да поддржи до 100.000 ID/IC картички.Linux Door станиците можат да поддржат до 20.000 ID/IC картички.

S215, S615 поддржуваат 3 релеа додека S212, S213K и S213M поддржуваат 2 релеи.За останатите модели, тие поддржуваат само едно реле, но можете да го користите DNAKE UM5-F19 за да го проширите на 2 релеи преку RS485.

Да, нашиот IP систем поддржува стандарден SIP 2.0, кој е компатибилен со IP телефон (Yealink) и IP PBX (Yeastar).

123456789Следно >>> Страница 1/9
ЦИТИРАЈ СЕГА
ЦИТИРАЈ СЕГА
Доколку сте заинтересирани за нашите производи и сакате да знаете подетални информации, ве молиме контактирајте не или оставете порака.Ќе бидеме во контакт во рок од 24 часа.