Imazhi i veçuar i monitorit të brendshëm me valë 2,4 inç
Imazhi i veçuar i monitorit të brendshëm me valë 2,4 inç

DM30

Monitor i brendshëm me valë 2,4 inç

Monitor i brendshëm i aparatit pa tela 304M-K9 2,4 inç

• Instalim i lehtë me valë (2,4 GHz)
• Prizë dhe luaj
• Transmetim me rreze të gjatë (400 m në zonë të hapur)
• Një monitor i brendshëm mbështet 2 kamera me dyer
Monitorimi në kohë reale
Zhbllokimi me një çelës
Shumëgjuhë (anglisht, holandisht, polonisht, gjermanisht, frëngjisht, italisht, spanjisht, portugalisht, rusisht, turqisht)
DM30 Detaje1 DM30 Detaje2 211228 DM30 Detaji 3 DM30 Detaje4

Spec

Shkarko

Etiketat e produktit

Pasuri fizike
Paneli Plastike
Ngjyrë E bardha
Blic 64 MB
Butoni 9 butona mekanikë
Fuqia Bateri litiumi e rikarikueshme (1100 mAh)
Instalimi Desktop
Shumëgjuhëshe 10
Dimensioni i aparatit 172 x 51 x 19,5 mm
Dimensioni i bazës së karikuesit 123,5 x 119 x 37,5 mm
Temperatura e punës -10℃ - +55℃
Temperatura e ruajtjes -10℃ - +70℃
Lagështia e punës 10%-90% (jo kondensues)
 Ekrani
Ekrani LCD TFT 2,4 inç
Rezolucioni 320 x 240
 Audio & Video
Kodiku i audios G.711a
Video Codec H.264
Foto e çastit 100 copë
Transmetim
Gama e frekuencës së transmetimit  2,4 GHz - 2,4835 GHz
Shkalla e të dhënave 2.0 Mbps
Lloji i modulimit GFSK
Distanca e transmetimit (në zonë të hapur) 400 m
  • Fleta e të dhënave 904M-S3.pdf
    Shkarko

Të marrë një kuotë

Produkte të ngjashme

 

Monitor i brendshëm 7 inç
50 DM

Monitor i brendshëm 7 inç

Kamera me dyer me valë 2,4 GHz IP65 e papërshkueshme nga uji
DC200

Kamera me dyer me valë 2,4 GHz IP65 e papërshkueshme nga uji

Monitor i brendshëm me valë 2,4 inç
DM30

Monitor i brendshëm me valë 2,4 inç

QITO TANI
QITO TANI
Nëse jeni të interesuar për produktet tona dhe dëshironi të dini informacion më të detajuar, ju lutemi na kontaktoni ose lini një mesazh.Ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.