C112

Telefon me dyer me video SIP me 1 butona

Sasia e palmës |I pasur me veçori |Vendosja e lehtë

230821-0905-C112-(大)_01

Sasia e palmës.

Dizajni më kompakt ndonjëherë.

Aty ku madhësia takohet me shkathtësinë.Ngritni sigurinë dhe komoditetin tuaj me stacionet e dyerve elegante dhe kompakte të DNAKE.E krijuar për t'u përzier pa probleme në çdo mjedis, është zgjidhja juaj perfekte për çdo hapësirë ​​të kufizuar.

230821-0905-C112-(大)_07

Mënyra të shumta për të zhbllokuar

230821-0905-C112-(大)_02

Gjithmonë e di se kush është atje, qartë

230821-30-C112-ikona_4

Shihni kush po telefonon me një fushë shikimi 110° në kamerën dixhitale 2MP HD.Cilësia mahnitëse e imazhit përmirësohet më tej me një gamë të gjerë dinamike që përshtatet lehtësisht me çdo situatë ndriçimi, duke zbuluar në mënyrë të përsosur detaje edhe në zonat më të errëta ose më të ndriçuara.

230821-30-C112_05
230821-0905-C112-(大)_06

Zgjidhje të plota.

Mundësi të pafundme.

I sigurt dhe i përshtatshëm.Përjetoni një zgjidhje gjithëpërfshirëse intercom me DNAKEmonitorët e brendshëmtë përshtatura për të përmbushur nevojat tuaja të sigurisë fizike.

Përgjigjja e Thirrjeve

Zhbllokimi i dyerve

Monitoroni IPC-të

Zbulimi i Zjarrit

Integrimi i automatizimit në shtëpi

Përmbledhje e zgjidhjes

Vilë |Rezidenciale Shumëfamiljare |Kompleksi i madh i banimit |Ndërmarrja & Zyra

230821-0905-C112-(大)_08

Më shumë opsione janë të disponueshme

Stacione video dyersh për shtëpi të vetme dhe shumëfamiljare.Eksplorim i thelluar i funksionaliteteve dhe parametrave të intercom për vendimmarrjen tuaj më të mirë.Keni nevojë për ndihmë?PyetniEkspertët e DNAKE.

230901 tabela krahasuese_2

Instaluar së fundi

Eksploroni një përzgjedhje prej 10,000+ ndërtesash që përfitojnë nga produktet dhe zgjidhjet e DNAKE.

C112_Referenca e rastit_01
C112_Referenca e rastit_02
C112_Referenca e rastit_03
230905 CLOUD_4

Jo vetëm për

Ndërtesa e sigurisë dhe aksesit

Sistemi intercom i bazuar në cloud DNAKE mund të jetë tepër fleksibël.Menaxhimi i bazuar në role lehtëson lehtësinë e vendosjes dhe mirëmbajtjes për sistemin e intercom.Për shembull, menaxherët dhe pronarët e pronave mund të shtojnë ose heqin me lehtësi banorët, të rishikojnë regjistrat e hyrjeve/zhbllokimit/thirrjeve dhe më shumë në një mjedis të bazuar në ueb kudo dhe në çdo kohë.

Vetem pyet.

Ende keni pyetje?

QITO TANI
QITO TANI
Nëse jeni të interesuar për produktet tona dhe dëshironi të dini informacion më të detajuar, ju lutemi na kontaktoni ose lini një mesazh.Ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.