Retrofit për shtëpi dhe apartamente

Sistemi telefonik i dyerve me video IP DNAKE 2-Wire është projektuar për përmirësim
sistemi juaj ekzistues i intercom-it në sistemin IP në ndërtesat e banimit.

SI PUNON?

231102-03 2 Wire Intercom Solution-01

Përmirësoni sistemet ekzistuese me 2 tela

 

Nëse kablloja e ndërtesës është një kabllo me dy tela ose me bosht të përbashkët, a është e mundur të përdoret sistemi i interfonit IP pa rilidhje?

Sistemi telefonik i dyerve me video IP DNAKE 2-Wire është projektuar për përmirësimin e sistemit tuaj ekzistues të interfonit në sistemin IP në ndërtesat e banimit.Kjo ju lejon të lidhni çdo pajisje IP pa zëvendësim kabllor.Me ndihmën e distributorit IP me 2 tela dhe konvertuesit Ethernet, mund të realizojë lidhjen e stacionit IP të jashtëm dhe monitorit të brendshëm me kabllo me 2 tela.

zgjidhje për shtëpinë (3)

Pikat kryesore

 

Asnjë ndërrim kabllor

 

Kontrolli 2 Kyçet

 

Lidhje jo polare

 

Instalim i lehtë

 

Video Intercom dhe Monitorimi

 

Aplikacioni celular për zhbllokimin dhe monitorimin në distancë

Karakteristikat e zgjidhjes

zgjidhje për shtëpinë (5)

Instalim i lehtë

Nuk ka nevojë të zëvendësoni kabllot ose të ndryshoni instalimet elektrike ekzistuese.Lidhni çdo pajisje IP duke përdorur një kabllo me dy tela ose bosht të përbashkët, edhe në një mjedis analog.
zgjidhje banimi03

Fleksibilitet i lartë

Me izolatorin dhe konvertuesin IP-2WIRE, mund të përdorni ose sistemin e telefonit me dyer me video Android ose Linux dhe të shijoni përfitimet e përdorimit të sistemeve të interkomunikacionit IP.
zgjidhje banimi (1)

Besueshmëri e fortë

Izoluesi IP-2WIRE është i zgjerueshëm, kështu që nuk ka kufi në numrin e monitorit të brendshëm për lidhje.
zgjidhje për shtëpinë (7)

Konfigurim i lehtë

Sistemi gjithashtu mund të integrohet me sistemin e mbikëqyrjes video, kontrollit të aksesit dhe monitorimit.
 

Produktet e Rekomanduara

Mjeshtër

290 Mjeshtër

Konvertuesi Ethernet me 2 tela

290A Distributor

290 A

2-Distributor i Telit

902D-B6(1)

902D-B6

Telefon 10” Android

290M-S8(2) i ri

290M-S8

Monitor i brendshëm Linux 7 inç

DËSHIRONI TË MERRNI MË SHUMË INFORMACION?

QITO TANI
QITO TANI
Nëse jeni të interesuar për produktet tona dhe dëshironi të dini informacion më të detajuar, ju lutemi na kontaktoni ose lini një mesazh.Ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.