Banner Warta

DNAKE Rilis Mayor Update V1.5.1 kanggo Cloud Intercom Solution

2024-06-04
Cloud-Platform-V1.5.1 Banner

Xiamen, China (4 Juni 2024) -DNAKE, panyedhiya solusi interkom sing cerdas, wis ngumumake update versi V1.5.1 sing signifikan kanggo penawaran interkom awan.Nganyari iki dirancang kanggo nambah keluwesan, skalabilitas, lan pengalaman pangguna sakabèhé saka perusahaanproduk interkom, platform awan, lanAplikasi Smart Pro.

1) FOR INSTALLER

• Installer & Property Manager Role Integrasi

Ing sisih platform maya, sawetara dandan wis digawe kanggo streamline proses lan nambah efisiensi.Peran anyar "Installer + Property Manager" wis dikenalake, sing ngidini para installer bisa ngalih kanthi lancar ing antarane rong peran.Konsolidasi peran anyar iki nyepetake alur kerja, nyuda kerumitan, lan ngilangi kabutuhan kanggo ngalih ing antarane pirang-pirang akun ing platform kasebut.Pamasang saiki bisa kanthi gampang ngatur tugas instalasi lan fungsi sing gegandhengan karo properti saka siji antarmuka sing manunggal.

Solusi Cloud Platform V1.5.1

• Update OTA

Kanggo pemasang, nganyari kasebut ndadekake kepenak nganyari OTA (Over-the-Air), ngilangi kabutuhan akses fisik menyang piranti sajrone nganyari piranti lunak utawa manajemen remot.Pilih model piranti target kanggo nganyari OTA kanthi mung siji klik ing platform, ngilangi kabutuhan pilihan individu sing angel.Nawakake rencana upgrade sing fleksibel, ngidini nganyari cepet utawa nganyari sing dijadwalake ing wektu tartamtu, kanggo nyilikake downtime lan ngoptimalake penak.Fitur iki utamané migunani ing panyebaran skala gedhe utawa nalika piranti dumunung ing pirang-pirang situs, kanthi nyata nyuda wektu lan gaweyan sing dibutuhake kanggo pangopènan.

Cloud-Platform-Detail-Page-V1.5.1-1

• Panggantos Piranti mulus

Salajengipun, platform maya saiki nyederhanakake proses ngganti piranti interkom lawas karo sing anyar.Cukup ketik alamat MAC piranti anyar ing platform maya, lan sistem kanthi otomatis nangani migrasi data.Sawise rampung, piranti anyar kanthi lancar njupuk beban kerja piranti lawas, ora mbutuhake entri data manual utawa langkah konfigurasi sing rumit.Iki ora mung ngirit wektu nanging uga nyuda potensial kesalahan, njamin transisi sing lancar lan lancar menyang piranti anyar.

• Self-Service Pangenalan rai kanggo Residents

Pamasang bisa kanthi gampang ngaktifake "Allow Residents Register Face" nalika nggawe utawa nyunting proyek liwat platform awan.Iki ngidini warga bisa ndhaptar ID pasuryan kanthi gampang liwat Smart Pro APP sawayah-wayah, ing ngendi wae, nyuda beban kerja kanggo installer.Sing penting, proses rekaman adhedhasar aplikasi ngilangi kebutuhan kanggo keterlibatan installer, kanthi signifikan nyuda risiko bocor gambar rai.

• Remote Akses

Installers mung bisa ngakses platform maya kanggo mbatalake mriksa piranti tanpa watesan jaringan.Kanthi dhukungan kanggo akses remot menyang server web piranti liwat awan, installer seneng konektivitas remot tanpa watesan, supaya bisa nindakake pangopènan lan operasi piranti kapan wae, ing ngendi wae.

Mulai cepet

Kanggo sing pengin cepet njelajah solusi kita, opsi Quick Start nawakake registrasi installer cepet.Kanthi ora mbutuhake persiyapan akun distributor sing rumit, pangguna bisa nyilem langsung menyang pengalaman kasebut.Lan, kanthi integrasi ing mangsa ngarep sing direncanakake karo sistem pembayaran kita, akuisisi lancar saka lisensi Smart Pro APP liwat tuku online bakal luwih nyepetake perjalanan pangguna, menehi efisiensi lan kepenak.

2) FOR PROPERTY MANAGER

Cloud-Platform-Detail-Page-V1.5.1-2

• Manajemen Multi-Proyek

Kanthi akun manajer properti siji, kemampuan kanggo ngatur pirang-pirang proyek kanthi signifikan ningkatake efisiensi lan produktivitas.Kanthi mung mlebu menyang platform maya, manajer properti bisa ngalih ing antarane proyek kanthi gampang, ngidini manajemen proyek sing beda-beda kanthi cepet lan efisien tanpa mbutuhake pirang-pirang login.

• Manajemen kertu akses sing efisien lan adoh

Ngatur kertu akses kapan wae, ing endi wae nganggo solusi basis awan.Manajer properti bisa kanthi gampang ngrekam kertu akses liwat maca kertu sing disambungake menyang PC, ngilangi kabutuhan kunjungan menyang piranti kasebut.Cara ngrekam streamlined kita mbisakake entri akeh kertu akses kanggo residents tartamtu lan ndhukung ngrekam kertu simultaneous kanggo sawetara residents, Ngartekno nambah efficiency lan ngirit wektu terkenal.

• Dhukungan Teknis cepet

Manajer properti bisa kanthi gampang ngakses informasi kontak dhukungan teknis ing platform awan.Kanthi mung klik, padha bisa hubungi installer kanggo bantuan technical trep.Kapan installer nganyari info kontak ing platform, iku langsung dibayangke kanggo kabeh manager property gadhah, mesthekake lancar komunikasi lan up-to-date support.

3) Kanggo warga

Cloud-Platform-Detail-Page-V1.5.1-3

• Antarmuka APP anyar

Tdheweke Smart Pro APP wis ngalami transformasi lengkap.Antarmuka sing apik lan modern nyedhiyakake pengalaman pangguna sing luwih intuisi lan efisien, dadi luwih gampang pangguna kanggo navigasi liwat app lan ngakses fitur-fitur kasebut.Aplikasi kasebut saiki ndhukung wolung basa, nyedhiyakake pamirsa global sing luwih akeh lan ngilangi alangan basa.

• Ndhaptar ID pasuryan sing trep lan aman 

Warga saiki bisa seneng ndhaptar ID pasuryan liwat Smart Pro APP, tanpa ngenteni manajer properti.Fitur layanan mandiri iki ora mung ngirit wektu nanging uga nambah keamanan, amarga bisa nyuda risiko bocor gambar rai kanthi ngilangi kabutuhan pihak katelu.Warga bisa yakin pengalaman sing aman lan ora repot.

• Kompatibilitas ditambahi

Nganyari nambah kompatibilitas karo layanan awan DNAKE, nggabungake model anyar kaya Stasiun Pintu Android Pangenalan Wajah 8”S617lan SIP Video Door Phone 1-tombolC112.Kajaba iku, iki ngidini integrasi lancar karo monitor njero ruangan, ngidini pangguna S615 nelpon monitor njero ruangan, DNAKE Smart Pro APP, lan landline ((fungsi tambah nilai). Nganyari iki nambah keluwesan komunikasi ing lingkungan omah lan komersial.

Kesimpulane, nganyari lengkap DNAKE kanggo solusi interkom awan nuduhake lompatan sing signifikan ing babagan keluwesan, skalabilitas, lan pengalaman pangguna.Kanthi ngenalake fitur-fitur anyar sing kuat lan nambah fungsi sing wis ana, perusahaan kasebut maneh mbuktekake komitmen kanggo inovasi lan kepuasan pelanggan.Nganyari iki disetel kanggo nganyarke cara pangguna sesambungan karo sistem interkom, menehi dalan kanggo masa depan sing luwih trep, efisien, lan aman.

PRODUK RELATED

S617-1

S617

8" Stasiun Pintu Android Pangenalan Rai

Platform Awan DNAKE

Kabeh-ing-siji Manajemen Sentral

APLIKASI Smart Pro 1000x1000px-1

DNAKE Smart Pro APLIKASI

Aplikasi Interkom adhedhasar awan

Mung takon.

Isih duwe pitakonan?

QUOTE SAIKI
QUOTE SAIKI
Yen sampeyan kasengsem ing produk kita lan pengin ngerti informasi luwih rinci, hubungi kita utawa ninggalake pesen.Kita bakal sesambungan sajrone 24 jam.