Реконструкција за домови и станови

Телефонскиот систем за видео врата со IP 2 жици DNAKE е дизајниран за надградба
вашиот постоечки систем домофон до IP систем во станбени згради.

КАКО РАБОТИ?

231102-03 2Wire Intercom Solution-01

Надградете ги постоечките системи со 2 жици

 

Ако кабелот на зградата е двожичен или коаксијален кабел, дали е можно да се користи IP домофон системот без повторно поврзување?

DNAKE 2-Wire IP видео-телефонски систем за врата е дизајниран за надградба на вашиот постоечки систем за домофон до IP систем во станбени згради.Ви овозможува да поврзете кој било IP уред без замена на кабел.Со помош на IP 2-жичен дистрибутер и етернет конвертор, може да го реализира поврзувањето на IP надворешна станица и внатрешен монитор преку 2-жичен кабел.

решение за дома (3)

Определување

 

Нема замена на кабел

 

Контрола 2 Брави

 

Неполарна врска

 

Лесна инсталација

 

Видео домофон и мониторинг

 

Мобилна апликација за далечинско отклучување и следење

Карактеристики на решението

решение за дома (5)

Лесна инсталација

Нема потреба да ги менувате каблите или да ги менувате постојните жици.Поврзете кој било IP уред користејќи двожичен или коаксијален кабел, дури и во аналогна средина.
решение станбени03

Висока флексибилност

Со IP-2WIRE изолатор и конвертор, можете да користите или Android или Linux видео-телефонски систем за врата и да уживате во придобивките од користењето на IP домофонските системи.
решение станбено (1)

Силна доверливост

Изолаторот IP-2WIRE може да се прошири, така што нема ограничување на бројот на внатрешниот монитор за поврзување.
решение за дома (7)

Лесна конфигурација

Системот може да се интегрира и со систем за видео надзор, контрола на пристап и мониторинг.
 

Препорачани производи

Господар

290 мајстор

2-жичен етернет конвертор

290A Дистрибутер

290 А

2-Жица дистрибутер

902D-B6(1)

902D-B6

Андроид 10-инчен телефон за врата

Нов 290M-S8(2)

290M-S8

7-инчен Линукс внатрешен монитор

САКАТЕ ДА ДОБИЕТЕ ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ?

ЦИТИРАЈ СЕГА
ЦИТИРАЈ СЕГА
Доколку сте заинтересирани за нашите производи и сакате да знаете подетални информации, ве молиме контактирајте не или оставете порака.Ќе бидеме во контакт во рок од 24 часа.