Retrofit pikeun Imah jeung apartemen

DNAKE 2-Kawat IP sistem telepon video panto dirancang pikeun ngaronjatkeun
sistem interkom anjeun aya kana sistem IP dina wangunan apartemen.

Kumaha jalanna?

231102-03 2Kawat panganteur Solusi-01

Ningkatkeun sistem 2-kawat anu aya

 

Lamun kabel wangunan téh dua-kawat atawa kabel coaxial, éta mungkin ngagunakeun sistem interkom IP tanpa rewiring?

DNAKE 2-Wire IP sistem telepon panto video dirancang pikeun ngaronjatkeun sistem interkom anjeun aya kana sistem IP dina wangunan apartemen.Eta ngidinan Anjeun pikeun nyambungkeun sagala alat IP tanpa ngagantian kabel.Kalayan bantosan distributor IP 2-kawat sareng konverter Ethernet, éta tiasa ngawujudkeun sambungan stasiun luar IP sareng monitor jero ruangan liwat kabel 2-kawat.

solusi pikeun imah (3)

Sorotan

 

Taya Panggantian Cable

 

Kontrol 2 Konci

 

Sambungan non-polar

 

Pamasangan Gampang

 

Video Intercom jeung pangimeutan

 

Mobile App pikeun Jauh Muka konci & ngawas

Fitur Solusi

solusi pikeun imah (5)

Pamasangan Gampang

Henteu kedah ngagentos kabel atanapi ngarobih kabel anu tos aya.Sambungkeun alat IP naon waé nganggo kabel dua-kawat atanapi coaxial, sanajan dina lingkungan analog.
solusi padumukan03

Fleksibilitas Tinggi

Kalayan isolator sareng konverter IP-2WIRE, anjeun tiasa nganggo sistem telepon panto pidéo Android atanapi Linux sareng nikmati mangpaat ngagunakeun sistem interkom IP.
solusi perumahan (1)

Reliabiliti kuat

IP-2WIRE isolator nyaeta expandable, jadi euweuh wates dina jumlah monitor indoor pikeun sambungan.
solusi pikeun imah (7)

Konfigurasi gampang

Sistem ogé tiasa dihijikeun sareng panjagaan pidéo, kontrol aksés sareng sistem ngawaskeun.
 

Produk disarankeun

Juragan

290 Juragan

2-Kawat Ethernet Parabot Parobah

290A Distributor

290A

2-Kawat Distributor

902D-B6(1)

902D-B6

10" Android Doorphone

Anyar 290M-S8(2)

290M-S8

Monitor Jero rohangan Linux 7 inci

HAYANG KENA INFORMASI LEUWIH?

CATETAN AYEUNA
CATETAN AYEUNA
Upami anjeun kabetot dina produk urang sareng hoyong terang inpormasi anu langkung rinci, mangga ngahubungi kami atanapi tinggalkeun pesen.Kami bakal ngahubungi dina 24 jam.