Nuhou Banner

Ua hoʻokuʻu ʻo DNAKE i ka Hoʻoponopono Elevator Smart Contactless

2020-03-18

Mana ʻeleʻele

ʻO ka hoʻonā leo leo akamai ʻo DNAKE, e hana i kahi kaʻa zero-touch ma ka huakaʻi o ka lawe ʻana i ka elevator!

I kēia mau lā, ua hoʻolauna kūikawā ʻo DNAKE i kēia ʻano hoʻonā hoʻokele elevator akamai, e hoʻāʻo ana e hōʻemi i ka pilikia o ka maʻi maʻi ma o kēia ʻano hana ʻeleʻele zero-touch.ʻAʻole pono kēia hoʻonā hoʻoneʻe kelepona ʻole i ka hana ʻana i ka elevator i ke kaʻina holoʻokoʻa, ka mea e pale nui i ka hana o ke kaomi ʻana i ke pihi hewa e ʻike ai i ka mana hāpai kūpono a me ka pono.

Hiki i nā limahana ʻae ke hoʻoholo e piʻi a i lalo ma ka leo ma mua o ka lawe ʻana i ka elevator.Ma hope o ke komo ʻana o kekahi i loko o ke kaʻa ʻeleʻele, hiki iā ia ke haʻi i ka papahele e hele ai ma ka hahai ʻana i ka leo ʻōlelo o ka pahu hoʻomaopopo leo.E hana hou ka pahu i ka papahele No.Eia kekahi, kākoʻo ʻo ia i ka wehe ʻana i ka puka elevator me ka leo a me ka leo kani.

Ma ke ʻano he paionia a me ka mea ʻimi i ka ʻōnaehana naʻauao, mālama mau ʻo DNAKE i ka hoʻohana ʻana i ka ʻenehana AI, me ka manaʻo e pōmaikaʻi ka lehulehu ma o ka ʻenehana.

PALAPALA ANO
PALAPALA ANO
Inā makemake ʻoe i kā mākou huahana a makemake ʻoe e ʻike i ka ʻike kikoʻī hou aku, e ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou a waiho i kahi leka.E hoʻopili mākou i loko o 24 mau hola.