Fa'asalalau Tala Fou

Ua Fa'atino e DNAKE e Fesoasoani i le Toe tatalaina o A'oga e Lua i Xiamen

2020-05-28

I lenei vaega pe a maeʻa le faʻamaʻi, ina ia mafai ona fausia se siosiomaga soifua maloloina ma saogalemu mo le tele o tamaiti aʻoga ma fesoasoani e toe tatalaina le aʻoga, na foaʻi atu e DNAKE le tele o mata e iloagofie ai mata i le "Haicang Middle School Affiliated to Central China Normal University" ma "Haicang A'oga Fa'afeso'ota'i a Xiamen Foreign Language School” ina ia mautinoa le saogalemu o le ulufale atu o tamaiti aoga uma.O le sui pule sili o DNAKE Mr. HouHongqiang ma le pule sili fesoasoani Ms. Zhang Hongqiu sa auai i le sauniga foa'i. 

"

▲Faamaoniga Foai 

O lenei tausaga, i lalo o le aafiaga o le faʻamaʻi tulaga, o mea faigaluega saogalemu atamai soifua maloloina ua avea ma mea e tatau ona i ai mo le "puipuiga o faʻamaʻi" i nofoaga tumutumu e pei o aʻoga ma faleoloa.I le avea ai o se atinaʻe faʻapitonuʻu i Xiamen, na tuʻuina atu e DNAKE le faʻalauiloaina o foliga "leai se fesoʻotaʻiga" ma le fuaina o le vevela o le tino mo aʻoga autu e lua i Xiamen e fausia ai se siosiomaga maloloina ma le saogalemu.

Nofoaga Foai

▲Fa'ameaalofa Nofoaga a Haicang Middle School Fa'atasi ile Central China Normal University

Nofoaga Foai2

▲ Nofoaga Fa'ameaalofa a Haicang Affiliated School of Xiamen Foreign Language School

I le taimi o le fesoʻotaʻiga, Mr. Ye Jiayou, pule o le Haicang Middle School Affiliated to Central China Normal University, na tuʻuina atu le aotelega o le aʻoga i taʻitaʻi o le DNAKE.Fai mai le sui pule sili o DNAKE Mr. Hou Hongqiang: "E le mafai ona tatou malolo seʻi vagana ua manuia atoatoa galuega puipuia o faʻamaʻi. O le autalavou o le faʻamoemoe o le tina ma e tatau ona puipuia atoatoa."

Folasaga

▲Fesuiaiga o Manatu i le va o Mr. Hou (Taumatau) ma Mr. Ye (Agavale)

I le sauniga foa'i a le A'oga Fa'atasi a Haicang a Xiamen Foreign Language School, na fa'atautaia ai se isi talanoaga ma le toe amataina o le a'oga ma le puipuia o fa'ama'i i le va o Mr. Hou, o nisi o ta'ita'i o le malo, ma le pule a'oga.

O le taimi nei, o mea faigaluega na foa’i mai e le DNAKE ua fa’aaogaina i totonu o faitoto’a ma ulufafo o a’oga e lua.Pe a pasia e faiaoga ma tamaiti aʻoga, e otometi lava ona iloa e le faiga foliga o le tagata, ma e mafai foi ona otometi ona iloa le vevela o le tino pe a fai se matapulepule, ma faʻateleina le puipuiga o le soifua maloloina i luga o le faʻavae o le faʻamautinoaina o le saogalemu o le lotoa.

Fa'atatauga

O le DNAKE o se atina'e fa'akomepiuta fa'akomepiuta a le atunu'u e fa'apitoa i le su'esu'ega, gaosiga, ma le fa'atau atu o mea faigaluega fa'apitoa mo le puipuiga o nu'u e pei o le fausiaina o feso'ota'iga ma fale atamai.Talu mai lona fa'avaeina, o lo'o ia fa'atinoina tiute fa'aagafesootai.O aʻoaʻoga o se taumafaiga umi, o lea o le DNAKE e vaʻavaʻai totoʻa i ai.I tausaga talu ai nei, o le tele o galuega o le soifua manuia lautele na faia e lagolago ai aʻoaʻoga, e pei o le faʻatulagaina o sikolasipi i le tele o iunivesite, foaʻi tusi i aʻoga, ma faiaoga asiasi i le Itumalo o Haicang i le Aso o Faiaoga, ma isi. I le lumanaʻi, DNAKE e naunau e tu'uina atu i le a'oga le tele o 'au'aunaga e leai se totogi e tusa ai ma lona malosi ma avea ma fa'alauiloa malosi o le "a'oga-faigaluega felagolagomai".

FA'AI'U NEI
FA'AI'U NEI
Afai e te fiafia i a matou oloa ma e te fia iloa nisi faʻamatalaga auiliili, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi matou pe tuʻu se feʻau.O le a matou fesootai i totonu ole 24 itula.