Fa'asalalau Tala Fou

DNAKE Fa'aola Fa'alaua'itele

2020-11-12

"

Ua manuia le fa'asalalauina o DNAKE ile Shenzhen Stock Exchange!

(Tea: DNAKE, Fa'ailoga Fa'atau: 300884)

"

O le DNAKE o loʻo lisiina aloaia! 

Faatasi ai ma le tatagi o le logo, Dnake(Xiamen) Intelligent Technology Co., Ltd. (lea ua taʻua nei o le "DNAKE") ua maeʻa manuia lana uluai ofo mo tagata lautele (IPO) o faʻasoa, faʻailogaina o le Kamupani faʻasalalau aloaia i luga o le Growth Enterprise Market. o le ShenzhenStock Exchange i le 9:25 AM ia Novema 12th, 2020.

"

 

"

△Sauniga Tagi logo 

Na potopoto fa'atasi le pulega ma fa'atonu a le DNAKE i Shenzhen Stock Exchange e molimauina le taimi fa'asolopito o le lisi manuia a le DNAKE.

"

"

△ DNAKE Pulega

"

"

△ Sui Aufaigaluega

"

Sauniga

I le sauniga, na sainia ai e le Shenzhen Stock Exchange ma le DNAKE le SecuritiesListing Agreement.Mulimuli ane, na tatagi le logo, e faʻailoa ai o le kamupani e faʻasalalau i luga o le Growth Enterprise Market.E 30,000,000 sea fou na tuuina atu e le DNAKE i le taimi nei ma le tau o le RMB24.87 Yuan/sea.E oo atu i le tapunia o le aso, ua siitia le DNAKE i le 208.00% ma tapunia ile RMB76.60.

"

"

IPO

Saunoaga a le Taitai o le Malo

O Mr. Su Liangwen, o se sui o le Komiti Tumau o le Komiti o le Itumalo o Haicang ma le Sui Pule Sili o le Itumalo o Xiamen City, na ia tuuina atu se lauga i le sauniga, ma faailoa atu le faamalo mafanafana i le manuia o le lisi o DNAKE e fai ma sui o le Haicang District Government of Xiamen City .Fai mai Mr. Su Liangwen: "O le lisi manuia o DNAKE o se mea fiafia foi lea mo le atinaʻeina o maketi tetele a Xiamen. Faamoemoe o le DNAKE o le a faʻalolotoina lana pisinisi autu ma faʻaleleia ona tomai faʻalotoifale, ma faʻaauau pea ona faʻaleleia lona faʻataʻitaʻiga faʻapitoa faʻapitoa ma faʻalapotopotoga faʻapisinisi. "Na ia faʻailoa o le a faia foi e le Malo o Haicang le mea sili e tuʻuina atu ai atinaʻe ma sili atu ona maualuga ma lelei auaunaga."

"

Mr. Su Liangwen, sui o le Komiti Tumau o le Komiti Itumalo o Haicang ma le Sui Pulenuu o le Itumalo o Xiamen City

 

Saunoaga a le Peresetene DNAKE

Ina ua uma ona tuuina atu lauga a sui o le Komiti Tumau o le Haicang District Committee ma Guosen Securities co., Ltd., Mr. Miao Guodong, le peresitene o le DNAKE, na faailoa mai foi e faapea: “Matou te faafetai i o matou taimi.O le lisi a DNAKE e le mafai foi ona tuueseeseina mai le lagolago malosi a taitai i tulaga uma, o le galue malosi o tagata faigaluega uma, ma le fesoasoani tele a uo mai nuu eseese.O le lisi o se tulaga taua tele i le atinaʻeina o le kamupani, ma o se amataga fou foi mo le atinaʻeina o le kamupani.I le lumanaʻi, o le a tausia e le kamupani se atinaʻe gafataulimaina, mautu ma soifua maloloina ma le malosi faʻavae e toe totogi ai tagata e umia sea, tagata faʻatau, ma sosaiete.

"

△Mr.Miao Guodong, Peresetene o DNAKE

 

Talu mai lona faʻavaeina i le 2005, ua ave pea e DNAKE le "Lead Smart Life Concept, Create A Better Life" e avea o se faʻalapotopotoga faʻapitoa, ma ua tuuto atu i le fatuina o se "saogalemu, mafanafana, soifua maloloina ma faigofie" siosiomaga ola atamai.O le kamupani o loʻo faʻatautaia tele i le fausiaina o fesoʻotaʻiga, fale atamai, ma isi masini saogalemu atamai o le nuʻu atamai.E ala i le fa'aauauina o fa'atekonolosi fa'afouina, fa'aleleia o galuega, ma le fa'aleleia atili o fale gaosi oloa, o oloa e aofia ai le fausiaina o feso'ota'iga, fale atamai, pakaga atamai, faiga fa'alelei ea fou, loka faitoto'a atamai, feso'ota'iga alamanuia, ma isi fa'aoga feso'ota'iga o fa'alapotopotoga atamai.

"

O le 2020 foi o le 40th anniversary o le faavaeina o le ShenzhenSpecial Economic Zone.40-tausaga le atinaʻe ua avea ai lenei taulaga ma faʻataʻitaʻiga aʻai ua lauiloa i le lalolagi.O le tatalaina o se mataupu fou i lenei aai tele e faamanatu atu ai i tagata faigaluega DNAKE uma e faapea:

O le amataga fou e fa'ailoa ai le sini fou,

O le malaga fou e faʻaalia ai tiute fou,

Ole malosi fou e faʻaleleia ai le tuputupu aʻe fou. 

Mana'o DNAKE manuia uma i le lumana'i!

FA'AI'U NEI
FA'AI'U NEI
Afai e te fiafia i a matou oloa ma e te fia iloa nisi faʻamatalaga auiliili, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi matou pe tuʻu se feʻau.O le a matou fesootai i totonu ole 24 itula.