Fa'asalalau Tala Fou

DNAKE Valaaulia e Auai i le 17th China-ASEAN Expo

2020-11-28

"

Punavai Ata: Upega Tafa'ilagi Aloaia a Saina-ASEAN Expo

O le autu o le "Fausiaina o le Fusi ma le Auala, Faʻamalosia le Galulue Faʻatekonolosi Tamaoaiga", o le 17th China-ASEANExpo ma Saina-ASEAN Business and Investment Summit na amataina ia Nov.27th, 2020. Na valaʻaulia DNAKE e auai i lenei faʻasalalauga faʻavaomalo, lea na faʻaalia ai e DNAKE fofo. ma oloa autu o le fausiaina o fesoʻotaʻiga, fale atamai, ma tausimaʻi telefoni faiga, ma isi.

"

DNAKE Faleoloa

O le Fa'aaliga a Saina-ASEAN (CAEXPO) o lo'o lagolagoina e le Matagaluega o Pisinisi a Saina ma ana paaga i totonu o le 10 o sui o le ASEAN ma le ASEAN Secretariat ma o lo'o fa'atulagaina e le Malo o Tagata o le Guangxi Zhuang Autonomous Region.I totonule 17th China-ASEAN Expo,Na saunoa le Peresetene Saina o Xi Jinping i le sauniga amata.

"

Lauga Vitio a Peresitene Xi Jinping i le Sauniga Tatala, Ata Punaoa: Xinhua News

Mulimuli i le National Strategic Direction, Fausia le fusipa'u ma le Auala Galulue faatasi ma Atunu'u ASEAN

Ina ua saunoa le Peresetene Xi Jinping i le sauniga, na saunoa ai e faapea, “O atunuu o Saina ma ASEAN, e fesootai i mauga ma vaitafe e tasi, e tutusa o latou sootaga vavalalata ma se faigauo ua leva.O le mafutaga a Saina ma ASEAN ua tupu aʻe ma avea ma faʻataʻitaʻiga sili ona manuia ma olaola mo le galulue faʻatasi i Asia ma le Pasefika ma o se faʻataʻitaʻiga taumafaiga i le fausiaina o se nuʻu ma se lumanaʻi fefaʻasoaaʻi mo tagata.O loʻo faʻaauau pea ona vaʻaia e Saina le ASEAN o se mea e ave i ai le faʻamuamua i lona vaʻavaʻai tuaoi ma o se itulagi autu i le maualuga o le Belt and Road felagolagomai.E lagolagoina e Saina le fausiaina o nuu ma afioaga a ASEAN, lagolagoina le tulaga tutotonu o ASEAN i le galulue faatasi o Asia i Sasae, ma lagolagoina le ASEAN i le faia o se sao tele i le fausiaina o se fausaga faʻaitulagi matala ma aofia ai.
I le fa'aaliga, e to'atele tagata asiasi mai itumalo ma 'a'ai 'ese'ese i Saina ma atunu'u 'ese'ese o ASEAN na o mai i le fale'oloa DNAKE.Ina ua maeʻa faʻamatalaga auiliili ma le poto masani i luga ole laiga, sa tumu le au asiasi i le faʻafetai mo le faʻafouina o tekonolosi o oloa DNAKE, e pei o le faʻaogaina o le faʻaogaina o foliga ma le fale atamai.
Tagata asiasi mai Uganda
Nofoaga o Fa'aaliga2
Nofoaga o Fa'aaliga1

Mo le tele o tausaga, e faʻapelepeleina e DNAKE avanoa mo le galulue faʻatasi ma atunuu "Belt and Road".Mo se faʻataʻitaʻiga, na faʻalauiloaina e DNAKE oloa fale atamai i Sri Lanka, Sigapoa, ma isi atunuu.Faatasi ai ma i latou, i le 2017, na tuʻuina atu e DNAKE se faʻataʻitaʻiga atoa o le auʻaunaga atamai mo le fale faʻailoga a Sri Lanka-"LE TASI".

LE TASI Fuafuaga Fale

Mataupu o Poloketi

Na faamamafa mai e Peresitene Xi Jinping e faapea “o le a galulue Saina ma ASEAN i luga o le Uafu o Faamatalaga Saina-ASEAN e siitia ai le fesootaiga faafuainumera ma fausia se Ala Silika faafuainumera.E le gata i lea, o le a galulue Saina ma atunuu ASEAN ma isi sui o le lalolagi lautele e ala i le sili atu le lotogatasi ma le galulue faatasi e lagolago le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi i le faia o se taʻitaʻi ma fausia se lalolagi lautele o le soifua maloloina mo tagata uma.

O lo'o fa'atupula'ia le sao taua ole soifua maloloina atamai.O le vaega fa'aalia o le DNAKE o le telefoni a le tausima'i atamai na fa'atosinaina ai fo'i le to'atele o tagata asiasi e fa'ata'ita'i le polokalame a le uarota atamai, faiga fa'atutuina, ma isi fa'amatalaga fa'avae numera o vaega o falema'i.I le lumanaʻi, o le DNAKE o le a faʻaaogaina foi avanoa mo le felagolagomai faavaomalo ma aumaia oloa falemaʻi atamai i le tele o atunuu ma itulagi e manuia ai tagata o ituaiga uma.

I le 17th China-ASEAN Expo forum mo pisinisi a Xiamen, na saunoa ai le Sales Manager Christy mai le DNAKE's Overseas Sales Department: "I le avea ai o se lisi o pisinisi maualuga-tekonolosi ua mauaa i Xiamen, o le a mulimulitaia e DNAKE le taʻiala a le atunuʻu ma le atinaʻeina o le aai o Xiamen e faʻalauiloa. le galulue faʻatasi ma atunuʻu ASEAN o loʻo i ai a latou lava faʻamanuiaga o mea fou tutoʻatasi."

Fono

 

O le 17th China-ASEAN Expo (CAEXPO) e faia mai ia Novema 27th-30th, 2020.

DNAKE vala'aulia ma le māfana oe e asiasi i le faleoloaD02322-D02325 ile Hall 2 ile Sone D!

FA'AI'U NEI
FA'AI'U NEI
Afai e te fiafia i a matou oloa ma e te fia iloa nisi faʻamatalaga auiliili, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi matou pe tuʻu se feʻau.O le a matou fesootai i totonu ole 24 itula.